Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > De fapt, Pandele vrea să o ajute pe Gabriela? Vrea să se dea lovit în vederea unei vizite a DNA? Sau, pur şi simplu, urmează ca Gabriela să îşi mai adauge un nume de familie în buletin.

De fapt, Pandele vrea să o ajute pe Gabriela? Vrea să se dea lovit în vederea unei vizite a DNA? Sau, pur şi simplu, urmează ca Gabriela să îşi mai adauge un nume de familie în buletin.

Gabriela firea, Florentin Pandele

Dintr-un articol publicat de  Cristi Șelaru pe stiripesurse.ro la 24 mai 2016 aflăm că Florentin Pandele ar fi grav bolnav. Acesta ar avea o infecție la rinichi, iar acum se află sub tratament intensiv, cu antibiotice.

Se pare că Primarul din Voluntari suferă de pielonefrită, o infecţie acută a rinichiului şi nu va mai face nici un fel de campanie electorală. Dealtfel Gabriela Firea, suferin ca Karenina, a confirmat că se confruntă cu probleme, dar nu a vrut să comenteze sau să dea detalii. 

Florentin Pandele candidează ca independent la Primăria Voluntari, după ce a fost exclus din PSD, în timp ce Gabriela Firea candidează la Primăria Generală a  Bucureștiului.

Conform stiripesurse.ro, Pandele se bucură de atenţi medicilor fiind sub un tratament intensiv ”E o mică răceală… nu știu ce ar putea să fie. O să mă însănătoșesc. Am fost deja la medici și sunt pe tratament de duminică”, a spus Pandele.

”NU am mai avut așa ceva. E o infecție în zona rinichi, ficat… complicații la prostată. Am fost pe perfuzii și antibiotice. O să îmi revin sigur. Am copii mici și cu ajutorul bunului Dumnezeu o să îi văd mari ca pe cei care acum sunt mari”, a mai spus Florentin Pandele.

Acuma ce să zic? A dracului potriveală … Taman când nevasta are nevoie de mai multă atenţie de orice fel, pe soţ în ia o durere de rinichi devastatoare.

Cred că, indiferent de ce se spune, ar trebui să ne întrebăm dacă nu cumva staff-ul de campanie al Gabriele încearcă să apeleze la coarda sensibiloasă a miticilor ştiut fiind că românii au atracţie faţă de victime, ori, poate, Pandele s-a îmbolnăvit subit şi preventiv pentru că o fi aflat că urmează să îl calce DNA-ul.

Ori, Doamne fereşte, să fi venit vremea ca Gabriela, nevastă-sa, să îşi mai adauge un nume la cele trei, Vrânceanu, Firea Pandele, iar el să se mute la loc cu linişte şi verdeaţă?

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: