Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Gorghiu nu înțelege că dacă nu a fost aleasă, nu are legitimitatea de a fi șefă la PNL

Gorghiu nu înțelege că dacă nu a fost aleasă, nu are legitimitatea de a fi șefă la PNL

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu, copreședinta PNL, prezentă la B1Tv întrebată dacă își dă demisia în cazul în care preşedintele Iohannis va cere PNL formarea unui guvern de uniune naţională alături de PSD, a declarat: ‘Da, eu îmi dau demisia dacă guvernul se face cu PSD-ul”, după care a adăugat: ”Eu încerc să vă transmit mesajul că nu se va face un guvern cu PSD, asta încerc să vă transmit”.

Gorghiu a ținut să sublinieze că decizia de a nu accepta ”absolut niciun fel de pact cu PSD” a fost votată în statutul partidului şi că are ”o convingere intimă” că preşedintele Iohannis va nominaliza un premier din rândul liberalilor.

”Ne-am ars de foarte multe ori, avem dispoziţie în statut că nu facem nimic cu PSD (…) Preşedintele niciodată n-a ieşit din limitele constituţionale. Va ţine cont de opinia partidelor politice din parlament, va ţine cont de propunerile de prim-ministru şi am o convingere intimă că întotdeauna va considera oferta PNL mai bună decât un preşedinte condamnat definitiv”, a concluzionat ea, reiterând că propunerea de premier a PNL va fi anunţată până la începerea campaniei.

Interesant este optimismul doamnei Gorghiu având în vedere faptul că sondajele de opinie nu prea îi dau motive.  PSD și gașca pare a nu fi prea departe de a avea peste 50%.

Interesant de asemenea este faptul că niciodată nu am auzit-o pe doamna Gorghiu să recunoască faptul că participarea PNL la USL a fost o mare porcărie.

În aceeași emisiune Gorgiu spunea și că PNL și-a atins obiectivele la locale cu excepția Bucureștiului.

Madam Gorghiu ar trebui să ia listele cu rezultatele alegerilor și să vază cât de roșie e țara. Dacă asta își doreau liberalii nu înțeleg de ce nu refac USL. Așa de amorul adevărurilor care nu se spun.

Despre dezastrul de la Capitală, Gorghiu a afirmat că nu e vina ei ci a întregii conduceri, deci nu avea de ce să își dea demisia. O fi, dar nu am înțeles cine a spus că doar ea ar trebui să demisioneze și nu întreaga conducere pentru a se ajunge la congres.

Că tot nu au pus-o liberalii în funcție printr-un vot conform statutului.

Se pare că madam Gorghiu  are oarece probleme în a evalua ce se întâmplă în PNL și la toamnă se va trezi că PNL face un scor în jur de 20% … Și dacă se întâmplă asta să zică merci…

Poate îi transmite și ei cineva că nu are nici un fel de legitimitate să ocupe funcția pe care o ocupă … partidul nu a votat-o...

  1. 3 decembrie 2016 la 16:19

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: