Prima pagină > Pamflet, Politicăraie - Partide - Politicieni > SE PARE CĂ O PARTE DIN POLITICIENI NU VOR MAI REVENI DUPĂ VACANȚĂ

SE PARE CĂ O PARTE DIN POLITICIENI NU VOR MAI REVENI DUPĂ VACANȚĂ

Parlamentul României a decis în secret dacă sintagma „Zootehnia salvează România este adevărată. Astfel că o delegație de doamne politiciene, parlamentare sau nu, au vizitat o fermă de creștere a vacilor iar o delegație de domni a vizitat o fermă de creștere a porcilor.

După ce au vizitat fiecare ferma unde s-au dus domnii și doamnele politicieni au decis să verifice și o ipoteză care spune că acolo ar fi cel mai bun loc unde se pot ascunde de DNA. Așa că s-au amestecat printre animale și au cerut SPP-iștilor să îi caute. 

Se pare că oricâte metode de căutare au folosit ofițerii SPP nu au reușit.

„Am folosit până și câini de urmă din cei mai performanți – a declarat colonelul Gelu Vigilentu, șeful formațiunilor SPP desemnate să îi păzească pe politiciani – dar a trebuit să ne recunoaștem învinși, câinii, oricât de buni ar fi fost nu reușeau să deosebească mirosul animalelor de cel al politicienilor. A trebuit să revenim la bază fără obiectivele pe care le aveam în grijă”.

Pe surse am aflat că s-ar putea să nu îi mai revedem după vacanță pe respectivii politicieni.

Domnii au avut ghinionul ca lotul de porci în care s-au ascuns să fie trimis in corpore la tăiere și dacă SPP-ul nu i-a deosebit pe domni de porci nici cu câinii, greu de crezut că au reușit niște amărâți de măcelari.

Dacă domnii nu au putut de voie de nevoie să mai plece de acolo, doamnele se pare că au rămas de bună voie. Taman atunci urma ca lotul de vaci în care s-a ascuns echipa de doamne urma să fie dus la montă la un lot de tauri aduși din Olanda și, probabil, doamnele au preferat  fericirea bucolică de la fermă. Întrebarea e dacă vor reuși să dea lapte măcar la nivel mediu … 

politiciene

*politicieni

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: