Prima pagină > Declaraţii, Politicăraie - Partide - Politicieni > DIANA TUȘA: „PNL este în derivă. Nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem.. ”

DIANA TUȘA: „PNL este în derivă. Nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem.. ”

Diana Tușa

Diana Tușa

Diana Tușa, deputat liberal, într-o discuție online cu susținătorii liberali spune că din cauza politicii pumnului în gură care este „principiul suprem în PNL și a faptului că sunt mai importante combinaţiile politice sunt mai importante decât programul de guvernare, PNL este în derivă.

„PNL este în derivă. Nu-şi ştie identitatea, organizarea e praf, politica pumnului în gură e principiul suprem şi… în general combinaţiile politice sunt mult mai importante decât programul de guvernare”, a afirmat liberala Diana Tuşa.

Doamna Tușa este convinsă că partidul din care ace parte apreciază  măsurile populistedupă cum s-a văzut la alegerile locale și va reuși să impună un premier „doar printr-o minune”.

Dânsa consideră că nu există la PNL o persoană mai capabilă decât premierul  Cioloş pentru această funcție.

Doamna Tușa mai spune că în PNL  nu există o politică de cadre, sondajele sunt ignorate total contând doar susţinerea celor din conducere.

„Puţin vă interesează pe dumneavoastră de faptul că se aruncă vina pe ceilalţi sau se critică sau nu Guvernul… vă interesează oferta politică menită să vă uşureze viaţa. Dar despre aceste lucrui nu se vorbeşte în PNL. Şi acesta este un alt motiv pentru care nu mă mai regăsesc în acest partid”, a mai spus ea.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: