Prima pagină > Declaraţii, Nesimţire, Politicăraie - Partide - Politicieni > Nimic nu-i mai stabil decât amorul dintre penali

Nimic nu-i mai stabil decât amorul dintre penali

Dragnea, pussycat ...

Prezent într-o emisiune TV, condamnatul penat, dictatorul PSD Liviu Dragnea a spus că cercetatul penal, plagiatorul Victor Ponta va fi cu siguranță pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare din toamnă răspunzând astfel speculațiilor din presă cum că, de la o vreme, între ei nu ar mai fi un amor chiar atât de intens

Mai precis, întrebat dacă Victor Ponta se încadrează în cadrul criteriilor PSD, adoptate la ultimul Comitet Executiv Naţional de la Vaslui, Dragnea a răspuns fără ezitare: „Categoric da”.

„Nu există niciun fel de dubiu din partea mea sau de ezitare. Răspunsul este ‘categoric da’, din toate punctele de vedere”, a adăugat liderul social-democraţilor.

Între  criteriile care vor sta la baza alcătuirii listelor de candidați pentru alegerile parlamentare din toamnă, stabilite la ultima şedinţă a C.E.N. a PSD de la Vaslui, se numără activitatea parlamentară, cea din teritoriu, dar şi profesionalismul.

Legat de activitatea colegilor din Parlament, Dragnea s-a arătat nemulţumit de activitatea colegilor din Parlament , mai ales de absența unora de la şedinţe importante în comisii sau la ședințele de plen.

„Cel mai mult contează activitatea şi atitudinea din Parlament. Nu o spun cu răutate, o spun cu toată căldura, dar totuşi noi discutăm de un serviciu al statului care începe luni după-amiaza şi se termina miercuri după-amiaza. Or, eu cred ca aceste două zile nu reprezintă o perioada foarte grea într-o săptămână pe care să poţi să o respecţi. Şi sunt foarte supărat pe unii colegi din parlament care nu erau prezenţi în comisii (…), care nu au fost prezenţi la plen, la voturi importante”, a spus Liviu Dragnea, preşedintele penal al PSD.

Întrebat cine ar fi acei colegi, L.Dragnea a afirmat că răspunsul va fi în listele partidului pentru parlamentare. Aceştia, cu siguranță, nu se vor mai regăsi pe respectivele liste.

 1. moshu49
  9 August 2016 la 4:21

  aha, deci mai întîi se pune plagiatorul V.V. Ponta pe liste după care se aplică „criteriile care vor sta la baza alcătuirii listelor de candidați pentru alegerile parlamentare din toamnă, stabilite la ultima şedinţă a C.E.N.”…
  din moment ce și Pieleanu l-a pus pe primul loc în sondajul lui de casă, nici nu se putea altfel.
  să vedem acuma cîte lansări îi face și pe banii cui, tot ai pulimii?
  sau poate se mișcă mai abitir Coana Justițica și ne scapă de lighioana cancerigenă.
  ps: asta cu „criteriile” a început să mă exaspereze, nu numai la pesedei, pentru că a devenit o flegmă aruncată în ochii mancurților 😦

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: