Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Adriana Săftoiu și Cristian Bușoi acuză: ”PNL a făcut blat cu PSD”

Adriana Săftoiu și Cristian Bușoi acuză: ”PNL a făcut blat cu PSD”

Adriana Săftoiu
Purtătoarea de cuvânt  a PNL București, Adriana Săftoiu, la adunarea generală de alegeri a PNL sector 6, a acuzat cu subiect și predicat că liberalii au manifestat față de PSD o atitudine de  non-combat. 

„Dacă cineva crede că noi am pierdut Bucureştiul doar pentru că s-au făcut greşeli în ultimele şase luni, eu cred că ne înşelăm. Greşelile din ultimele şase luni sigur contează, dar noi am făcut greşeli, cred, în ultimii 10 ani de zile pentru că PDL şi PNL au dat senzaţia că în anumite sectoare e imposibil, e invincibil Vanghelie, Piedone, Onţanu’‘, a susținut Adriana  Săftoiu, precizând apoi că:

”Noi ne-am comportat timp de 10 ani de zile exact aşa – PSD în anumite sectoare nu poate fi bătut. Noi am spus că Bucureştiul este de dreapta, eu mă îndoiesc de lucrul acesta pentru că în 26 de ani nici măcar o dată Alianţa DA de exemplu nu a putut câştiga toate sectoarele, chiar şi atunci a pierdut un sector. Practic, noi timp de zeci de ani nu ne-am poziţionat faţă de PSD constant şi aşa cum trebuie. Cred că e foarte greu să faci opoziţie PSD, dacă ai obligaţii faţă de PSD. Şi cred că asta e marea problemă. Mi-e foarte greu să folosesc cuvântul blat, mi se pare chiar ruşinos, dar să spun că un non-combat a avut loc”, a mai spus Purtătoarea de cuvânt  a PNL București la adunarea generală de alegeri a PNL sector 6.

Adriana Săftoiu consideră că liberalii pot câştiga alegerile parlamentare, doar dacă PNL merge până la capăt cu reformarea partidului, cu criteriile de integritate. 

Tot despre un blat politic în fața PSD a vorbit și Cristian Buşoi,  preşedintele PNL Bucureşti

„PNL Bucureşti a avut câteva momente în care a avut şi ezitări, poate şi greşeli. Cea mai mare greşeală pe care a făcut-o în campania electorală este aceea că nu toate organizaţiile de sector au arătat că vor să se lupte cu PSD. Spun foarte clar că non- combat-ul cu PSD nu se va mai întâmpla în Bucureşti. De astăzi, din momentul în care noua conducere s-a aşezat la cârma organizaţiei Bucureşti, din momentul în care începem să completăm conducerile organizaţiilor PNL Bucureşti cu preşedinţii celor şase sectoare lupta cu PSD începe cu toată forţa. De astăzi declarăm război total administraţiei de stânga şi administraţiei PSD din Bucureşti. În toamnă liberalii trebuie să facă campania ori PNL, ori PSD. Dacă vom reuşi să arătăm care este diferenţa profundă între noi şi PSD, PNL are şanse să câştige”, a spus acesta.

 1. moshu49
  10 August 2016 la 4:27

  na-ți-o frîntă că ți-am dres-o… ăștia au descoperit gaura macaroanei. 🙂
  cum pînă și io știu că duduia e purtătoare de cuvînt, de data asta oare ale cui cuvinte le poartă?
  cît despre duduiul cel războinic – „De astăzi declarăm război total administraţiei de stânga şi administraţiei PSD din Bucureşti” 😀 – numai de bine!
  despre marele (GIO)USL constat aceeași politikie: nimeni n-a pus gura pe usturoi… 😉

  • 10 August 2016 la 20:04

   Moșule, PNL e un partid născut mort. Sfânta ipocrizie …
   Un partid care, pentru a desemna pe cineva în funcții numite, sau pentru a propune o candidatură, apelează la persoane din afară care nu îndeplinesc criteriul de vechime în partid nu poate să arate decât că este un partid fără resurse.
   PNL nu mai are nici măcar dreptul de a pomeni cuvântul ”democrație” de vreme ce este condus de niște lideri numiți și nu aleși.
   Ce e de fapt PNL? Un partid marionetă cu rolul acela de a mima o opoziție la PSD și de a bloca înființarea unei opoziții reale, de dreapta.
   Dacă pe stânga avem susținători incapabili să gândească, care nu au înțeles într-un sfert de veac că PSD îi hrănește cu iluzii care îi țin înfometați, pe dreapta avem oameni care mai cred în principii … problema e că nu reușesc să găsească niște principii comune, astfel că tot timpul sunt fărâmițați în diferite bisericuțe.
   Liberalii care, pe ultima sută de metri nu pricep că în partid totul e varză și singura soluție e un congres de urgență, vor avea o mare surpriză. PNL va obține doar voturile celor care urăsc și se tem destul de mult de PSD.
   Dacă cei din conducerea centrală a PNL nu pricep că un congres de urgență e vital se vor trezi la toamnă că fie nu mai pupă nici un fel de funcții, fie, dacă doresc funcții trebuie să treacă fie la PSD, fie la un partid satelit…

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: