Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Firea nu vrea la Cotroceni. Doar de la Primărie poate servi mafia imobiliară

Firea nu vrea la Cotroceni. Doar de la Primărie poate servi mafia imobiliară

Firea

Cea mai primăriță dintre primarii bucureșteni, Gabriela Vrînceanu Firea Pandele,  zice, minând destul de prost modestia, că nici nu se gândește la o candidatură în 2019 pentru Cotroceni.

S-ar mulțumi cu un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei …

Normal, așa poate servi mult mai ușor mafia imobiliară care o controlează. Mai zice și că nu vrea la conducerea PSD … hehehe … bun banc. Oricât de blondă i-ar fi mătreața și oricât de moldoveancă nativă ar fi tot știe că dacă ar zice că se vrea șefă în Kiseleff Dragnea ar călca-o în picioare ca pe 

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că ideea de a candida în 2019 la funcţia de preşedinte al României nu o interesează deloc, pentru că vrea să-şi ducă actualul mandat pe Valeriu Zgonea.

„Vreau să spun foarte ferm – a spus Firea la o televiziune de ştiri  nu sunt deloc interesată de proiectul politic 2019 — Preşedinţia României. Sunt un om cât se poate de ferm, cu picioarele pe pământ, am preluat mandatul de la bucureşteni, vreau să îl duc până la capăt, patru ani, nu trei, şi mai vedem după acest mandat dacă bucureştenii îmi mai dau votul încă o dată să finalizez proiectele care vor debuta, să spunem, pe finalul mandatului meu.
Un mandat este suficient pentru anumite proiecte, dar insuficient pentru proiectele mai mari, pentru că noi vrem şi sală polivalentă acum, vrem şi parcări la intrarea în Capitală şi în aglomerările urbane, vrem şi autobuze şi tramvaie moderne, vrem şi reabilitarea în totalitate a reţelei de termoficare, vrem şi reabilitarea tuturor şcolilor, vrem şi spitale ca afară şi unele se pot face într-un an, altele în doi ani, altele în trei-patru ani, dar altele necesită un volum mai mare de muncă şi este nevoie poate de şase ani, poate de şapte.Vom vedea la momentul respectiv”.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: