Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Haioşenii, Ilegal - Imoral - Indecent, Politicăraie - Partide - Politicieni > Sexy LOV (Lia Olguța Vasilescu) căutând să scape de pușcărie, bate câmpii cu grație …

Sexy LOV (Lia Olguța Vasilescu) căutând să scape de pușcărie, bate câmpii cu grație …

lia-olguta-vasilescuUneori mă întreb dacă Sexy LOV, Lia Olguța Vasilescu, primărița Craiovei, are cu adevărat capacitatea de a înțelege ceea ce afirmă.

Aflată la o emisiune TV, aceasta a declarat , că s-a hotărât să candideze la alegerile parlamentare și nu doar să candideze dar să rămână și primăriță.

„Candidez la Camera Deputaţilor dar rămân în continuare primar. Îi rog pe craioveni să voteze lista PSD la alegerile parlamentare pentru că un primar fără un Guvern favorabil nu poate face prea multe”, a spus primarul Craiovei.

Că nu înțelege faptul că ea, la fel ca și Ponta se ”bucură” de acuzația de spălare de bani, treacă.

A spune însă că vrea și la Camera Deputaților și la Primărie, mi se pare că deja depășește niște limite în ceea ce privește gradul de inteligență de care consideră că au parte susținătorii ei care, incapabili să mai gândească folosindu-și propria glandă specializată în acest sens. Mai știi? O fi considerându-i pe consumatorii de praz în stare să vază în ea un fel de zeiță Unică și de neînlocuit, una care atunci când face caca miroase a levănțică iar când trage un vânt miroase a ambrozie.

Este evident că nu poate fi și deputată și primăriță pentru că legea nu permite.

A candida imediat după ce a fost aleasă primăriță e cel puțin o dovadă de nesimțire deoarece dacă va fi aleasă va trebui să renunțe la Primărie, postul devenind vacant va trebui să se organizeze alegeri ocale anticipate, chestie care nu e prea ieftină.

La Primărie i-a plăcut pentru că se simțea cea mai tare din oraș, un fel de stăpână a urbei. A deveni deputată, presupune a căpăta imunitate parlamentară, singurul mod în care crede că va mai putea evita pușcăria… 

Deh, calculele politice sunt uneori de-a dreptul utopice…

 1. 11 septembrie 2016 la 2:18

  Eu cred ca asta, parca a facut ceva lupte in amazonia, e mereu pe cal si acum vrea sa nu lase cioara din mana pe aia de pe gard.

  E tare curioasa specia asta post1989 a noastra!
  Nesimtirea ca nesimtirea dar tupeul asta de bisnitari ma duce cu gandul ca, de fapt, tiganii au meritat sa le dati un coltuc din „roman”!
  … Uite ce v-au mai integrat, asimilat!
  Zau ca Ceusescu si-ar trage una in bila!
  Norocul lui ca l-au scutit sa vada ce s-a ales din toate cele!
  … Sa nu cerem si noi PROSTII despagubiri pentru anii cand NE-A juganit pentru LEPRELE astea?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: