Prima pagină > Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire, Politicăraie - Partide - Politicieni > Gabriela Vrânceanu-Firea, Primărița Generală a Capitalei, este complet dezinteresată de problemele orașului

Gabriela Vrânceanu-Firea, Primărița Generală a Capitalei, este complet dezinteresată de problemele orașului

cristiana-pasca-palmer-gabriela-firea

Încă odată se dovedește că jurnaliștii în politică pot fi doar putători de cuvânt, buni când e vorba de comentat ceva dar sunt lemn când vine vorba de a trece la fapte.

Prezentă marți, 13.09.2016 la TVR, Cristiana Paşca-Palmer, ministrul Mediului, a afirmat că Bucureștiul are mari probleme cu mediul, Gabriela Firea nefăcând nimic în acest sens. 

„Am avut surpriza să văd că evită discuţiile, aveam o întâlnire programată şi nu a venit!” a declarat doamna Palmer.

 Doamna ministru a spus că Bucureştiul are probleme serioase de mediu, fiind într-o procedură de pre-infringement cu Comisia Europeană, din cauza calităţii aerului. Când dânsa a încercat să îi comunice primarului general al Captalei că se impune puerea în aplicare a unui plan integrat de management al calităţii aerului deoarece Bucureştiul are mari probleme  de mediu, fiind într-o procedură de pre-infringement cu Comisia Europeană, din cauza calităţii aerului, Gabriela Firea  nu a catadixit să se prezinte la întâlnirea  pe care o stabilise cu ministrul Mediului

„Bucureştiul are probleme serioase de pre-infringement din cauza calităţii aerului”, a precizat doamna Palmer, ministrul Mediului.

”Primăria nu a făcut nimic, am făcut apel la doamna primar general, pentru că am înţeles, din timpul campaniei electorale, că o preocupă mediul, însă am avut surpriza să văd că evită discuţiile, aveam o întâlnire programată şi nu a venit. Nu a avut nici politeţea de a anunţa că nu vine, am fost dezamăgită să văd această lipsă de interes”, a spus Palmer.

Doamna ministru a afirmat că dorea îi transmită Gabrielei Firea faptul că, pentru a evita sancţiunile Comisiei Europene, e obligatoriu să se pună de rapid în aplicare un plan integrat de management al calităţii aerului, pentru care Primăria Capitalei ar fi făcut deja studiile.

Cristiana Paşca-Palmer a mai spus că, din 2014, Ministerul Mediului a alocat Primăriei Capitalei 10 milioane de euro pentru a se construi  100 de kilometri de piste pentru biciclişti, ceea ce ar fi însemnat jumătate din planul de mobilitate urbană, însă Primăria nu a cheltuit până acum niciun ban.

Ministrul Mediului a mai spus  că ar fi dorit să afle de la primarul Capitalei ce intenţionează să facă în privinţa construirii pistelor respective.

Dezinteresul față de București al primăriței generale a Capitalei poate avea o explicație cât se poate de simplă, să se plângă de faptul că, vezi Doamne, nimeni nu are altă treabă decât să o amenințe pe ea și pe soțul ei. De data aceasta fiind chitită  pe clanurile din Primărie, adversare a clanurilor care au propulsat-o în această funcție.

Asta au votat miticii, asta au …

 1. micdavinci
  15 septembrie 2016 la 22:00

  o doare in pix de mediu, pe Firea

  • 16 septembrie 2016 la 16:45

   În pixul lui Pandele … Dacă ar durea-o ar fi rău …

 2. 15 septembrie 2016 la 22:16

  :)))))

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: