Prima pagină > Dezvăluiri, Politicăraie - Partide - Politicieni > Laura Chiriac a plătit pupatul prin parcare cu Sergiu Diacomatu, vicepreşedinte la ANRP, cu propria căsnicie

Laura Chiriac a plătit pupatul prin parcare cu Sergiu Diacomatu, vicepreşedinte la ANRP, cu propria căsnicie

Se pare că pe Laura Chiriac pupatul în campania electorală a costat-o ceva mai mult decât nealegerea la Primăria Sectorului 1. Căsnicia.

În urma faptului că a apărut în public cum se pupa cu Sergiu Diacomatu, vicepreşedinte la ANRP, a divorțat în mare secret.

Laura Chiriac era căsătorită cu Octavian Basoc, producător general în Antena 3.

”Incidentul amoros” i-a adus divorţul! LAURA CHIRIAC a divorţat de soţul său cu care era căsătorită de 13 ani 

laura-chiriacSe pare că Laura Chiriac nu a pierdut doar lupta pentru Primăria Sectorului 1, unde a candidat din partea ALDE, ci şi mariajul său, divorţând în secret de Octavian Busuioc, care îi era soţ de 13 ani.

În timpul campaniei electorale pentru alegerile din 5 iunie, CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România,  a făcut dezvăluiri incendiare, Laura Chiriac fiind surprinsă sărutându-se cu Sergiu Diacomatu, fost vicepreşedinte la ANRP (Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor).

Laura era căsătorită de 13 ani cu Octavian Basoc, producător general în Antena 3! Chiar dacă iniţial se părea că Laura şi Octavian vor trece peste momentul delicat apărut în căsnicia lor, până la urmă cei doi au divorţat în secret, la notar, iar de acum Laura este o femeie liberă.

S-au sărutat într-o parcare

Laura Chiriac, candidata-vedetă TV pe care ALDE a propus-o la Primăria sectorului 1, şi Sergiu Diacomatu, vicepreşedinte la ANRP, reţinut de DNA anul trecut în dosarul retrocedărilor ilegale, au fost filmaţi de CANCAN.ro în timp ce se sărutau pasional într-o parcare (VEZI AICI), chiar dacă amândoi erau într-o relaţie.

Sursa: cancan.ro

 1. moshu49
  17 octombrie 2016 la 4:18

  păi vezi, dai limba la altu’ rămîi cu onoarea nereperată 🙂

  • 17 octombrie 2016 la 18:52

   Mi-o amintesc pe Laura, atunci când cu povestea ci libidinosul ăla Strauss Khan care s-ar fi dat la cameristă, cum aproape că se plângea că i-a luat odată omului un interviu și, după el i-a aruncat vreo două priviri cu subînțeles a lăsat-o cu speranțele nesatisfăcute… Ehe, ce carieră ar fi putut face ea pe la FMI … Că fată citită și educată e (și are și țâțe mișto)

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: