Prima pagină > Justiţie > Mai juna vărăniță, Camelia Voiculescu, încă un pas spre pușcărie … (Ce să zic? La mulți ani, fără eliberare condiționată! )

Mai juna vărăniță, Camelia Voiculescu, încă un pas spre pușcărie … (Ce să zic? La mulți ani, fără eliberare condiționată! )

 

camelia-voiculescuConform evz.ro Camelia Voiculescu, fiica Varanului, s-a prezentat la Înalta Curtede Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) 

Pe mai juna vărăniță a însoțit-o la sediul ÎCCJ Sorin Alexandrescu.

La Înalta Curtede Casaţie şi Justiţie avea loc un nou termen în dosarul de şantaj în care cei doi sunt implicaţi.

Amintesc că varanul ăl bătrân, Dan Voiculescu a primit o condamnare la doi ani de detenţie, iar Sorin Alexandrescu, la trei ani şi şase luni, în acest caz, în primăvara acestui an.

În primă instanţă sa decis între altele şi condamnarea Cameliei Voiculescu, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la şantaj în timp ce Antena Group, ca entitate implicată, a primit o amendă penală de 350.000 de lei.

Procurorii spun că în perioada 16 aprilie – 21 mai 2013, în calitate de director general al SC Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu a exercitat, în mod repetat şi gradual, acte de constrângere asupra administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, ameninţându-l cu darea în vileag a unor presupuse fapte de corupţie, astfel încât să îl determine să urmeze conduita impusă de el.

Nu că aș avea impresia că cineva a uitat, dar cred că e bine să amintim că Dan Voiculescu se află în închisoare din august 2014, fiind condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în cazul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.

Ce putem să îi urâm mai junei vărănițe? La mulți ani, fără liberare condiționată...

 1. Mihail Lungu
  6 noiembrie 2016 la 10:33

  Citez: „[ ] Anintesc că varabul ăl bătrân, Dan Voivulescu [ ]”
  Se pare că accesarea unor site-uri gen evz.ro vă afectează grav tastatura, d-le Blue Sorin, deoarece altfel ar fi greu de înţeles cum se înghesuie trei greşeli de dactilografiere într-un singur rând… că doar n-o fi cu intenţie!

  • 6 noiembrie 2016 la 20:40

   Graba, deh… Corectat. Mulțam de atenționare.

 2. Liviu
  6 noiembrie 2016 la 13:17

  Ce uger de Holstein are !

  • 6 noiembrie 2016 la 20:44

   Ei, fata lu tata are de toate. Să vezi ce buci ferme are … :p … talentată, deh …
   Umblă vorba că totul e natur. Unu ca Varanul nu poate avea decât progenituri talentate … 😀

   • Mihail Lungu
    7 noiembrie 2016 la 9:20

    În societatea noastră, atributele fizice sunt esenţiale, că doar românul nu pupă numai moaşte.

    • 7 noiembrie 2016 la 19:40

     Atributele fizice contează în orice societate, doar că în mod diferit. Problema este gradul în care contează …
     Diferența dintre societăți fac atributele intelectuale și cele de pedigree. În societățile mai așezate contează mai mult primele.
     Cele legate de pedigree sunt definitorii pentru societățile corupte. La noi se numesc ”nepotism”. Dacă ești fiul/fiica lui ai șanse mult mai mari decât ceilalți deși prețul pentru societate este că nu vei performa.
     Să știi că asta nu se întâmplă doar underground ci cât se poate de la vedere…
     Poate ai observat că acum ceva vreme, Alina Gorghiu a propus-o pe Simona Gherghe pentru candidatură. Dacă Denise Rifai, propusă cu aceeași ocazie, mai avea oarece tangente cu politica, Simona avea un singur atu: ”Îmi e prietenă” a motivat Gorghiu… deci nu conta ce îi poate capul blondei .. faptul că ea prietenă cu Gorghiu era suficient ca să o facă să fie capabilă să fie deputată…
     Avem exemplu cu duiumul chiar și din modul în care se face ascensiunea socială.
     Evident, asta începe din sistemul de învățământ. Pentru a ajunge ”cineva”, trebuie să treci pe la școală.
     Învățământul atât de blamat de dinainte de 89 avea la intrarea la diferite nivele un filtru: examenul. Te duceai cu pixul în buzunar și cunoștințele în cap. nu conta dacă până atunci ai fost tot timpul un corigent. Dacă aveai în cap ce trebuia mergeai mai departe. În fond, sensul învățământului nu este acela de a-ți da diplome de prezență ci de a-ți băga în cap cunoștiințele necesare mai târziu. uploma nu este decât o recunoaștere a faptului că au cunoștiințele respective.
     Acum, pentru a intra la facultate, de exemplu, trebuie să aduci niște hârtii din care să reiasă cât de silitor ai fost… ce note ai avut.
     O consecință a acestui fapt este că apar anomalii formidabile.
     Dacă avem un elev sclpitor ca inteligență dar care, părându-i-se școala ușoară nu prea îi dă multă importanță, nu s-a strofocat pentru note.
     Totuși, fiind la un liceu de mare tradiție unde se face școală nu glumă și unde profesorii îi dau chiar notele pe care le merită, astfel că a obținut per general o medie de opt, deși are cunoștiințe în cap care la orice liceu obișnuit ar fi de nouă către zece …
     Un alt elev, să zicem fiul unui director de liceu dintr-o comună deși e bâtâ are doar note de zece pentru că profesorii nu doreau să îi ”strice media”…
     Unde e anomalia? Dacă e cei doi îi pui în concurență directă, elevul de la liceul de tradiție va dovedi că e mai bun decât celălalt. Doar că ăla va câștiga duelul PENTRU CĂ SE IAU ÎN CONSIDERARE NOTELE DIN TRECUT obținute nu pentru ce știa ci pentru că era fiul cuiva… avea pedigree…
     Efectul se va vedea mai târziu când ”fiul lui …” se va lovi de diferite situații care vor arăta că e bou…

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: