Prima pagină > Declaraţii, Electoral, Politicăraie - Partide - Politicieni > Alinuța iar a vorbit după principiile sale: „Dacă Cioloș nu e, nimic nu e” și „ Meritele sunt ale mele, vina a voastră”

Alinuța iar a vorbit după principiile sale: „Dacă Cioloș nu e, nimic nu e” și „ Meritele sunt ale mele, vina a voastră”

Alina GorghiuCea mai liberală dintre Alinuțe, și anume Alina Gorghiu, președinta numită nu aleasă a PNL are un principiu de neschimbat: ”Dacă Cioloș nu e nimic nu e” și unul pe care pare a și l-a schimbat un pic, de la ”Meritele sunt ale mele, vina e a lor” la ”Meritele sunt ale mele, vina e a noastră.”
Aflată la Timișoara Alina Gorghiu a declarat că dacă nu se va realiza majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier, anume Dacian Cioloş, răspunderea nu va fi doar a sa, ci şi a celor din Biroul Politic Naţional şi a şefilor de filiale, scrie presa.
Astfel că prezidenta liberală spune că va cere   demisii în lanţ dacă Dacian Cioloş nu va fi premier după 11 decembrie evident ea neconsiderând că ar trebui să facă asta. 

“Nimeni din PNL nu fuge de demisie şi nu-şi pune problema să nu-şi asume răspunderea. Suntem într-un moment în care, însă, trebuie să discutăm de rezultate. Performanţa în politică se măsoară în voturi şi în procente, nu se măsoară altfel, oricât ne-am dori. În PNL, conducerea fixează target pe fiecare judeţ. Evident că există un target şi pe Timiş şi evident că nu-l voi face public, e o strategie internă a partidului. Dacă majoritatea parlamentară care să dea premier în persoana lui Dacian Cioloş nu se face, răspunderea nu este doar a Alinei Gorghiu, ci va fi a tuturor din Biroul Politic Naţional şi a tuturor şefilor de filială care nu produc rezultatul la care s-au angajat, a spus Alina Gorghiu.

Gorghiu mai spune că e cazul ca  PNL să înveţe că performanţa se premiază, dar că se sancţionează şi contraperformanţa, evident în mintea sa creață asta neaplicându-se rezultatelor lamentabile de la alegerile locale.

“PNL trebuie să înveţe că performanţa se premiază şi contraperformanţa se sancţionează. În acest partid, de-a lungul vremii, din păcate, nu prea s-a sancţionat contraperformanţa. Dar partea bună este că eu am convingerea că în 11 decembrie va fi o performanţă electorală a PNL. Cred că Timişoara se va mobiliza la vot, cei din judeţ se vor mobiliza şi vor înţelege că PSD înseamnă stagnare la nivel naţional, rugină, balast, rebut. Mizez pe un scor bun la Timiş, care să însemne o impulsionare la nivel naţional, un scor care să arate că nu domnul Dragnea şi echipa sa pot face în continuare legea în România aşa cum o consideră de cuviinţă”, a afirmat cea mai liberală dintre liberale fosta domnișorică devenită, între timp, cea mai liberală dintre mămic.

Poate își va aminti că pentru a deveni un președinte statutar la PNL trebuie să treacă printr-un congres. Parcă văd că și după aceste alegeri va spune că nu e momentul…

Să sperăm că până la jumătatea secolului acesta se va găsi un moment, dacă nu, măcar în a doua.

P.S. Oare s-o fi considerând providențială de nu consideră că și ea ar trebui să fie aleasă și nu numită?

 

 1. 6 decembrie 2016 la 1:16

  De asta sant numai ochelarii…
  Ma intreb, asa, ca barbat… cum o fi langa ea?

  • 6 decembrie 2016 la 18:20

   Cei care o cunosc spun că Alina Gorghiu are o singură problemă, este prea educată pentru calitatea de personaj politic alfa. Este perfectă să execute ce i se cere pentru că este tenace și inteligentă. Nu poate fi personaj alfa (lider) pentru că nu are mitocănia necesară pentru această calitate.
   În pat? După câte văd, este o femeie suplă, înaltă, cu segmente lungi … Deci, probabil, în pat cu ea este sport extrem …

 2. moshu49
  8 decembrie 2016 la 6:35

  din cele de mai sus și de prin piață am priceput că președinta numită a PNL a înțeles că a pierdut și-i va trage după ea pe toți (cică nici la Palilula nu le iese)
  la fel de bine am priceput că face „artă pentru artă” cînd spune că „Performanţa în politică se măsoară în voturi şi în procente…”
  atît? atunci mai bine să stea acasă la televizor 😦

 3. 17 aprilie 2017 la 16:27

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. Visoiu Manuela Sanda
  12 septembrie 2018 la 13:53

  Visoiu Manuela-Oare Alina Gorghiu a devenit dizidenta in PNL si noi nu am aflat?Nu se poate sa nu stie ca partidul din care face parte l-a propus pe Ludovic Orban pentru aceasta functie

  • 12 septembrie 2018 la 20:29

   Alina Gorghiu este ce a fost dintotdeauna, o avocată frumoasă, care graseiază sexos și nu are nici un fel de complexe în a face ceea ce crede de cuviință pentru a se cățăra pe scara ierarhică. Amintește-ți ce se spunea despre ea pe vremea când încă era o domișorică plină de ambiții … (se spunea că sunt mai ușor de numărat șefii cu care nu s-a culcat).
   După ce s-a prostituat împreună cu partidul alături de PSD dintr-o dată, fără cenușă pe mătreață, s-a apucat să critice cât de infect este PSD … (dacă partidul o cere… cu plăcere).

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: