Prima pagină > Electoral, Politicăraie - Partide - Politicieni > Mara Mareș, drăguța candidată candidată a PNL, a devenit cea mai tânără deputată din Parlamentul României. Bravo Mara !!!

Mara Mareș, drăguța candidată candidată a PNL, a devenit cea mai tânără deputată din Parlamentul României. Bravo Mara !!!

mara-mares

La vârsta de doar 24 de anișori, domnișoara Mara Mareș, candidată din partea PNL la alegerile parlamentare, a reușit să obțină un loc la Camera Deputaților devenind cel mai tânăr deputat din  Parlamentul României.

Mara a votat la  Săvăstreni, satul bunicilor ei și, la ieșire de la vot a declarat pentru presă: 

„Am votat pentru tineri, am votat pentru o Românie educată și normală! Am votat pentru o pentru o Românie în care tinerii să aibă condiții mai bune, o Românie în care tinerii să conteze cu adevărat! Invit pe toți cei care cred în tineri și în faptul că tinerii au nevoie de a fi mai bine reprezentați să facă la fel. Să meargă la vot! Să aleagă pentru tineri, pentru viitor!”.

Frumoasa  brașoveancă a fost preferată de fosta lideră a PNL, Alina Gorghiu a pus-o pe un loc elegibil, în detrimentul unor  liberali cu greutate din județ.

”Campania a trecut, votul s-a încheiat, încep să se contureze rezultatele și primele concluzii.
În ceea ce mă privește, aș dori în primul rând să le mulțumesc tuturor celor care au ales să vină la vot, dar și celor care m-au susținut și m-au încurajat în toată această perioadă!
Acest vot și acest mandat obținut mă onorează și mă obligă să dau tot ce am mai bun pentru a face, ca parlamentar, lucruri concrete pentru brașoveni și pentru toți românii!
Felicitări, câștigătorilor! Iar cei mai câștigați din aceste alegeri sunt cei care au decis că votul lor contează. Curaj, celor care nu au obținut ceea ce și-au dorit în urma acestor alegeri!
Ne așteaptă o perioadă dificilă. O perioadă în care avem ca principală misiune reconstruirea pe baze sănătoase a dreptei din România. Și asta o vom putea face numai dacă vom conștientiza că miza nu este o luptă cu un partid sau altul, miza reală o reprezintă recâștigarea încrederii cetățenilor și bunăstarea acestora!

Ganduri bune,

Mara”

Ce să zici? Are oarece vrăjeală în ea drăguța domnișorică, vorbește ca un om mare … 😀

Bravo Mara !

Această prezentare necesită JavaScript.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu