Prima pagină > Dezvăluiri > Sorin Grindeanu, o fecioară care nu mai e demult fecioară

Sorin Grindeanu, o fecioară care nu mai e demult fecioară

aura-danielescu

S-a spus despre Sorin Grindeanu că ar fi curat de nu se mai poate, un fel de fecioară de din linia a doua a PSD-ului Timișorean.

aura-danielescuIată că de fapt e vorba, cu toată tinerețea lui, de un baron local,  familia lui Sorin Grindeanu controlând practic învățământul preuniversitar din cele două județe din vestul țării: Timiș și Caraș Severin. 

Cumnata premierului nominalizat de PSD, Aura Danielescu (foto), a primit cadou, în 2012, via Ministerul Educației, al treilea post de inspector general adjunct, deși organigrama ISJ Timiș era deja completată, după cum afirmau la aceea vreme jurnaliștii de la Opinia Timișoarei. Prin comparație, Iașul, un județ cu un număr de elevi mult mai mare, are doar doi inspectori generali adjuncți.

În 2014, Nicolae Grindeanu, tatăl premierului nominalizat de PSD, a fost numit inspector şcolar general de Caraş-Severin. El l-a înlocuit în funcţie pe liberalul Paul Şuşoi care fusese lăudat de ministrul Educaţiei cu doar o zi înainte de a-şi pierde postul, scria debanat.ro.

Pe de altă parte Gindeanu pare implicat în  dosarul Microsoft, in proiectul RO-NET si a fost cam evaziv când a răspuns la întrebările Parlamentului Romaniei. Pentru a il acoperi oare  pe deputatul Sebastian Ghita, initiatorul proiectului?

Grindeanu ar mai avea legături .. interexante cu  fratii Cristescu din Timisoara. Asupra lui Grindeanu planând și suspiciuni de  implicare ati avut in SII Analitycs pentru SRI prin aprobarea Agendei digitale 2020 ca sprijin pentru proiectle SRI in IT din Romania… (tot proiect initiat de Sebastian Ghita, fostul său coleg la Comisia de Control a SRI).

DEZVĂLUIRI DESPRE PREMIERUL PROPUS DE PSD: Sorin Grindeanu, tata și cumnata

  1. 31 decembrie 2016 la 0:40

    … La femme fatale de nație românească
    În loc ca pe un măturoi să călărească
    S-a îndesat într-un furtun de bicicletă…
    Dacă tot pute-a pițipoance și a dramoletă.

    … Mă minunez câți operați pe creieru’ deschis
    Fură lăsați să defileze cu capacu-ntredeschis
    Cum definește libertatea o imatură adunătură…
    Etern blestem zicând tot de grotesca creatură!

    • 31 decembrie 2016 la 20:08

      Poate n-o fi ea chiar fatală, dar are pile cât cuprinde …
      Fată mare rău Grindeanu ăsta dacă îi asculți și pe prieteni și pe adversari.
      Au calități de-nbunești .. mă întreb dacă și la unu și la celălalt când fac kk miroase a liliac sau la el miroase a lăcrămioare …

      Mi-e să nu-i iasă lui Dragnea pe nas Grindeanu… ăsta, din câte am văzut e un tip cam de genul lui Mazăre, dar mai ambițios și mai inteligent …

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu