Prima pagină > Pamflet > Carmen Daniela Dan are genă de milițian pursânge … a luat măsuri împotriva viscolului

Carmen Daniela Dan are genă de milițian pursânge … a luat măsuri împotriva viscolului

Carmen Daniela Dan, noul ministru de interne a hotărât să ia măsuri. pe toată perioada iernii va închide metroul, firmele de deszăpezire își vor înceta activitatea pe timpul iernii iar avioanelor care nu au lanțuri antiderapante vor fi retrase în hangare…

Cei care au permis ca vântul să bată atât de tare și cei care au pus atâta zăpadă pe carosabil vor fi pedepsiți aspru.

Carmen Daniela Dan

Iată că doamna Carmen Daniela Dan, născută prin 1970 și fostă secretară de școală pe la Videle, mulțumită Atotputernicului Liviu Dragnea și-a găsit vocația… a ajuns ministru de interne …

carmen-daniela-danÎncă de la început, doamna în discuție a reușit să demonstreze că are o genă de milițian pur sânge.

Venind dânsa la serviciu și fiind extrem de concentrată la ce urma să spună la ședința de mituire a electoratului unde urmau să șteargă taxe și să mărească salarii nu a observat ce urgie albă era afară. Normal, e greu să te concentrezi asupra atâtor lucruri.

Când a ajuns la birou a prins diferite discuții între nurliile sale secretare.

-Fată -zicea una – când l-am văzut pe Sorinică (noul premier) m-am udat toată …

-Wooow, ce urgie e afară – zicea alta …

Doamna ministru a dedus că dacă una zice că e urgie și alta că e udă a dedus că e vorba de inundații. După ce au terminat ședința, și-a tras cizmele albe de firmă, geaca de fâș și la treabă … Ajunsă afară a înțeles că era vorba de înzăpezire, educată fiind nu a înjurat și, însoțită de un electrician și o femeie de serviciu, a mers să vadă cum se descurcă cei care trebuiau să intervină.

La revenirea la minister doamna a făcut câteva declarații care așteaptă aprobarea șefului său, Liviu Dragnea pentru a fi dată publicității.

”-Am observat – a spus doamna ministru- o mulțime de neregului. La Metrou un tren era înzăpezit, lucru datorat probabil indolenței călătorilor care nu își scutură picioarele la intrare în stații. La aeroport, nici un avion nu avea lanțuri antiderapante.

Cel mai grav lucru a fost că, deși era frig și zăpadă cei de la firmele de deszăpezire au scos mașinile pe traseu. În viața mea nu am văzut atâta lipsă de respect față de utilaje. 

Am luat și măsuri, stațiile de metrou și firmele de deszăpezire vor fi închise între 1 decembrie și 1 martie.Cât despre avioane, vor fi ținute în hangare atâta vreme cât nu le pun lanțuri antiderapante”

Doamna ministru a mai spus și că va declanșa o cercetare extrem de atentă ca să afle cine a permis ca pe șosele să fie pusă atâta zăpadă și să bată vântul în halul acela.

-Este inadmisibil – a mai spus doamna ministru – vântul mi-a deranjat coafura. Voi știți cât costă o astfel de coafură?

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: