Prima pagină > Pamflet > Deținuții protestează împotriva deciziei de a fi dați afară din închisori fără voia lor

Deținuții protestează împotriva deciziei de a fi dați afară din închisori fără voia lor

adruan-nastase-puscariasi

Vestea că mulți deținuți  ar urma să fie alungați din închisori fără voia lor a făcut ca tensiunea să atingă niște cote greu de imaginat. Asociația Liberă a Deținuților a transmis că este alături de cei care participă la manifestațiile din stradă pentru dreptul lor de a sta la pușcărie.

”Chiar dacă lumea ne vede ca pe niște scursuri – a declarat Gigi Niță zis ”Briceag”, șeful Asociația Liberă a Deținuților din România – oameni suntem și noi și avem drepturi. Colegii mei sunt foarte revoltați de intenția PSD de a ne da afară din pușcării fără voia noastră pentru a putea rămâne ei să se lăfăie la căldură

Aici măcar avem asigurată căldura, haine, mâncare, nu ne ninge, nu ne plouă. Acasă ce ne așteaptă?  Cei mai mulți avem buda în fundul curții … vă imaginați cum e să stai pe budă pe frigul ăsta. Și mai mult, avem acasă copii, neveste, soacre, părinți, frați și alte rude și prieteni. Chiar dacă afară e un frig de crapă pietrele, toți ăștia vor sări la noi: ”Marș la lucru putoare, nu vezi că nu avem ce băga în gură?”

Nu, așa ceva nu trebuie să se întâmple. Jos comuniștii, jos pesediștii, jos Dragnea …”.

Surpriză mare a fost când foștii colegi de detenție ai lui Adrian Năstase s-au trezit cu el în mijlocul lor ca să vadă că e de partea lor.

”Cred că vă amintiți că și pe mine m-au dat afară din pușcărie deși aveam dreptul să mai stau. Nu am cum să nu fiu de partea lor. Un pușcăriaș rămâne un pușcăriaș.”

Zvonurile spun că, deși este liderul incontestabil al PSD și Liviu Dragnea ar urma să viziteze mai multe închisori revoltat că lui, deși a fost condamnat la doi ani, i-a fost refuzat dreptul de a sta liniștit în pușcărie. Această decizie se pare că a luat-o după ce a fost în SUA unde a fost umilit de Donald Trump care a dat mâna cu el fără a se ridica …

Vom vedea ce va mai fi …

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: