Prima pagină > Pamflet > Din cauza presiunii, la Sediul Central al PSD a explodat vidanja de serviciu care urma să ducă rahatul produs de membrii din conducerea partidului la Antena 3 și România TV

Din cauza presiunii, la Sediul Central al PSD a explodat vidanja de serviciu care urma să ducă rahatul produs de membrii din conducerea partidului la Antena 3 și România TV

psd

În această seară premierul Gudure … pardon … Grindeanu a anunțat că Guvernul va abroga buclucașa Ordonanță de Urgență care a scos la aer sute de mii de oameni pe zi.

Acest anunț vine după ce mai mulți lideri ai PSD vorbeau despre niște presiuni incredibile pe care pulimea pesedistă le face pentru ca partidul să organizeze o contra manifestație pentru a veda cine are mai mulți mușchi pe el. S-a râs mult de această afirmație, dar, un eveniment dramatic vine să arate că oamenii vorbeau serios.

În timp ce la Sediul Central al PSD din strada Kiseleff se desfășura o ședință, la o gură de canal, o autovidanjă încărca producțiile membrilor participanți la ședință. Din cauza presiunii mari autospeciala a explodat făcând o gaură în asfalt în care s-a scufundat în procent de 29,845%.

Șoferul Piști Cric nu a pățit nimic deoarece în momentul exploziei era la mai mult de 32,546 metri de locul dezastrului. 

”Când am dat să plec, aud că fluieră cineva în dește – povestește șoferu Cric – opresc, scot din viteză, trag frâna de mână și mă uit cine a fluierat. Era dumnu` președinte Dragnea. Mă Piști, îmi zice dom președinte, să nu mai duci iar rahatul iar la SRI ca data trecută că ne saltă ăștia când află ce am vorbit. Jumătate du-l la Antena 3, jumătate la România TV, jumătate acasă la Codrin Ștefănescu și jumătate la dumnu`Nicolicea să aibă oamenii resurse în caz că îi invită vreo televiziune să analizeze ce se întâmplă.

Asta e bine, dar cum se cam grăbea, regret că nu mi-a spus și care jumătate trebuie la Antena 3, care trebuie la România TV, care la domnu` Ștefănescu și care la domnu`Nicolicea. Cam greu că io-s jumate ungur și jumate ardelean și nu mă pricep la politica dânbovițeană. ”

Categorii:Pamflet Etichete:, ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: