Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Ana Birchall și-a publicat diplomele de la Yale Law School. Dacă ar avea și ștampile mai că ai zice că sunt reale

Ana Birchall și-a publicat diplomele de la Yale Law School. Dacă ar avea și ștampile mai că ai zice că sunt reale

Să rămâi crăcănat nu alta …
ana-birchallAna Birchall, pentru a nu se mai întreba lumea dacă a fost întradevăr la YALE a hotărât să își publice diploma de masterat și cea de doctorat.
Ce frumos, mă gândesc că au pe spate fotocopie de la condica de prezență… Că diplomă are și Gică Hagi, dar, din câte zicea Păunescu, fostul șef al Stelei, Gică nu știa unde e sediul facultății.
Eu am văzut că unii se întrebau dacă madam Birchall are și diplomă de bacaloreat … că deh … în România un doctorat sau un masterat mai faci, cu Bacalaureatul e problemă …
Vezi un articol pe această temă publicat pe Siteul Evenimentului Zilei, aici, articol în care madam Birchall declară:
“Înțeleg că în spațiul public, inclusiv pe diverse forumuri de dezbateri, au apărut insinuări de tipul “de unde știm că Birchall a fost în realitate la Yale Law School”.. Dincolo de fotografiile de la absolvire, care pot fi găsite pe blogul personal, iată și “hîrtiile”. Îmi cer scuze pentru faptul că sunt doar fotografii și nu scanuri, dar ramele sunt specifice universității și sunt greu de înlăturat pentru a se putea realiza un scan. 

 Fiecare avem dreptul și libertatea să ne formăm o părere despre o persoană sau alta dar cred totuși că este bine să ne aplecăm și asupra adevărului și a realității! De ce sunt în latină?? Pentru că așa este cutuma Yale Law School!”
Interesant este că pe diplomele lui madam Bitchall NU EXISTĂ ȘTAMIPLĂ cum există pe diplomele altora sau fundalul de pe diplomele altora. Dacă ar avea ștamiplă mai că ai zice că sunt diplome reale
 
P.S. Dacă dorește îi fac eu unele mai frumoase cu fundal, logoul universității și chiar și ștampilă .. ea trebuind să mai pună doar rama …
În galeria foto de mai jos se pot vedea cele două diplome cu care se laudă doamna Birchall, și două alte diplome emise de aceeași universitate.
De remarcat că acelea au o ștampilă, ale doamnei Birchall nu …
*
Ana Birchall - diplomă (1)

Ana Birchall – diplomă (1)

Ana Birchall - diplomă (2)

Ana Birchall – diplomă (2)

Diplomă emisă de Yale Law School (1)

Diplomă emisă de Yale Law School (1)

Diplomă amisă de Yale Law School (2)

Diplomă emisă de Yale Law School (2)

 1. Dino
  20 februarie 2017 la 7:16

  Programe de rahat, un an de asa zis „Master in Drept” si inca un an, nerezident, de „Doctor in stiinta Dreptului”, nici o legatura cu studiile de drept ( 3 ani ) si PhD in Drept (3 ani). Ca cam asta e, un fel de Academia de Informatii plus Academia de Stiintele Apararii.

  • Rosioru Montaniard
   21 februarie 2017 la 17:21

   Hai, ma, pe bune? Yale Law School e un fel Academia de Informatii? Cu tot cu Academia de Stiintele Apararii? Foarte tareeeee… Poate il angajeaza astia pe Gabitza Oprea ca indrumator, ca tot a ramas somer prin Romania.

   • 21 februarie 2017 la 21:00

    Pt Rosioru Montaniard …
    Păi ce să fie această Yale Law School (Școală de Legi, Yale) … E o instituție care eliberează acte de atestare a doctoratului și a masteratului mai puțin importante decât, să zicem, diploma de CROITOR, eliberată de Casa Armatei din comuna Broșteni, raionul Costești, regiunea Argeș…
    E normal, când faci un curs de croitorie te alegi cu o meserie …

 2. Radu Vasilescu
  20 februarie 2017 la 13:45

  La ce să te aștepți de la o moldoveancă care a aflat repede ,de la Ponta de exemplu,cum ,,se absolvă,,o facultate! E limpede că ,,le- a făcut pe toate,,la fără frecvență! Poate ajutată și de Geoană??? Apropo: ieșiseră niște ,,vorbe,, cu Geoană și ,,madam,, ministru???Parcă…???

  • Gabriela Dima
   21 februarie 2017 la 16:43

   Ana Birchall , născută Ana Călin (n. 30 august 1973, Mizil, România), a copilărit în comuna Fulga, județul Prahova . A fost pusa pe listele PSD Vaslui dar asta nu o face moldoveanca!

   • 21 februarie 2017 la 20:46

    Ea se laudă că e din Mizil …
    P.S. Dacă reprezinți moldovenii esti mai moldovean decât un moldovean care îi reprezintă pe olteni…

    • Iuliana
     24 februarie 2017 la 23:05

     Nu spurca numele Moldova si nu injura oamenii care o locuiesc,cu numele prostituatei asteia,numind-o moldoveanca.Ai un pic de bun simt.Moldovenii sunt oameni la locul lor,iar specii de genul celor prezentate la stiri,mai ales Protv,se gasesc in toate regiunile tarii.

  • Gogu Pintenogu
   21 februarie 2017 la 16:44

   Dupa o cautare foarte scurta pe Google poti afla ca Ana Birchall nu este moldoveanca. Nici tu pari a fi moldovean, esti prea fraier.

   • 21 februarie 2017 la 20:47

    ”Dupa o cautare foarte scurta pe Google poti afla ca Ana Birchall nu este moldoveanca.”
    Da… și?

  • papaya
   21 februarie 2017 la 19:09

   bai tarane, mai pune mina pe carte. fata e din Mizil iar Mizil nu e in Moldova, prostane. Iti spune asta un moldovean, care stie de unde si pina unde i se intinde regiunea. si pentru ca ai incercat ca, prin postarea ta, sa jignesti femeile din Moldova, iti spun ca o ai mica, tiripliciule :))) mama, ce om prost. stai bai in casa, sa nu te mai vada nimeni.

   • 21 februarie 2017 la 21:20

    Se vede că ești moldovean… nu că ar fi ceva rău, tu nu ai nici o vină …
    Cu ce jignesc fomeile din Moldova?
    Dap, știu că Mizil nu e în Moldova, treaba e că Ma`am Bitchall nu e din Mizil ci sa nascut in Comuna Fulga judetul Prahova …
    P.S. Sper că ești mulțumit de răspuns .. acum poți să îți bagi iar capul în damigeană …
    PA

 3. 20 februarie 2017 la 19:40

  La „inteligenta” ei nu a avut timp sa se plimbe la atitea universitati. Diplomele nu au stampila, poate este o noua moda.

  • Rosioru Montaniard
   21 februarie 2017 la 17:24

   Pe astfel se diplome nu se pun stampile. Semnaturile rectorilor sunt giruri mult mai importante. Ceea ce s-a prezentat in articol sunt diplome Yale de dinainte de 1900… (((-:

   • 21 februarie 2017 la 21:14

    PT: Rosioru Montaniard
    Desigur… diplomele se eliberează în numele rectorilor nu a instituțiilor respective…
    Că veni vorba, sunt convins că, deși nu sunt trecute în explicit numele, știi exact cui îi aparțin aceste semnături, nu? Nu e nevoie nici de data emiterii, nu?

    Sunt persoane ceva mai celebre decât rectorul de la Yale

    (Unde p**a mea ai văzut astfel de inepții ca cele p care le scrii, Roșiorule? )

 4. Ilie
  20 februarie 2017 la 21:13

  Deagaba, iti lipseste diploma corectitudinii si a bunului simt. In schimb, ai diploma BJ, tot de la Yale cred :))

 5. 20 februarie 2017 la 23:19

  Aici un link cu mai multe diplome de la Yale. Toate au stampila sau sigla imprimata.

  UNIVERSITATIS YALENSIS diploma

  • 21 februarie 2017 la 20:06

   Este logic să fie așa. O diplomă se eliberează ÎN NUMELE UNEI INSTITUȚII și nu a unei persoane fie ea chiar și decan nu la Universitatea Yale cu și la Mama Universității Yale.
   Chiar și dacă ar fi fost un act prin care se atesta că, să zicem, la data de … , între orele …, o anumită domnișorică a vândut semințe în parcare.
   În mod normal, prin definiție, o diplomă trebuie să conțină și anumite elemente de securitate. Acesta este rolul fundalurilor.
   A spune că semnătura conducătorului instituției este suficientă nu văd de ce se mai scrie așa și nu scrie omul o notă de mână pe un șervețel pe care la final care o semnează … Faptul că pe ramă există emblema sau logoul unei instituții e ca și cum m-aș îmbrăca eu cu halatul unui medic în pieptul căruia e prins un ecuson.
   Adică un amărât de liceu are formulare tipzate, cu semnături, ștampile SERIE, NUMĂR (irepetabile în lumea) și o Universitare de talia acesteia folosește ca diplomă o chestie care se poate face în cinci minute pe computer … hehehe … merge ca banc.

   • 21 februarie 2017 la 20:55

    Ai dreptate. Tocmai de aceea am pus si noi acest link. Doamna Birchall nu are sigla pe asa zisa diploma de la Yale. Ceva nu este clar si in ordine cu hartia ei. Si noi avem diplome de afara dar au sigla institutiei de unde am primit-o. Si pentru cei care spun aici ca acum aici ”asa se elibereaza” o diploma, este o minciuna. Aici nu se joaca alba-neagra. Si apropo de rama d-nei B. se gaseste de cumparat pe site-ul de la Yale fara nici o problema.

    • 21 februarie 2017 la 21:23

     Nu are nu doar sigla, nici data emiterii, serie, număr, sau alte e chestii legate de siguranță …

 6. 21 februarie 2017 la 3:36

  @Radu Vasilescu, esti atat de …****

  Iar tu, Blue nu mai dezinforma cu porcaria ta de blog. Uite dovada clara! Si daca ai fi dat un search pe Google, ai fi vazut ca astfel sunt toate diplomele.

  PS: Stiu ca acest comentariu nu va fi publicat.

  Dă clic pentru a accesa execcomm2015-2016.pdf

  Acest text a fost editat … anumite elemente au fost eliminate deoarece autoarea nu este în situația de a se putea exprima ireverențios față de alți utilizatori. Dacă nu din alte motive cel puțin pentru că bunul simț are anumite limite peste care nu se poate trece.
  Admin Blue

  • 21 februarie 2017 la 20:30

   Vorbești de manipulare? Care manipulare? Există două fotocopii de diplome eliberate de respectiva universitate. Faptul că au ștampile ne arată că diploma nu a fost eliberată ÎN NUMELE șefului instituției ci al instituției în sine.
   Faptul că, undeva pe net, fie și pe siteul unei instituții, există o listă cu membrii din conducerea respectivei instituții, fie și această universitate, nu are nici o relevanță în cazul nostru atâta timp cât semnătura pusă sub text poate fi indescifrabilă.

   P.S. După cum vezi, comentariul a fost publicat (atâta cât era publicabil din motive legate de decență)

   • 22 februarie 2017 la 1:51

    La pagina 147 scrie clar „Doctor in Drept”:

    Dă clic pentru a accesa Law_2005-2006.pdf

    Asta este:

    Dar ce pretentii poti avea din partea unuia care nici nu stie sa scrie corect limba romana?!

    Mai bine ai termina ciclul gimnazial inainte de a-i contesta pe altii! Oare comentariul asta il mai publici?

    • 22 februarie 2017 la 21:54

     Fă Alina Erika, tu ori ești șpioancă, ori unguroaică …

     Adică tu nu faci efortul minim să cauți un soft cu caractere românești (ă, â, î, ș, ț) dar îmi faci mie observații legate de greșeli de scriere? Se găsește gratis pe NET.
     Dacă nu erai năroadă observai că ceea ce subliniezi e scris FĂRĂ astfel de caractere deși eu la folosesc. Dacă te uitai un pic mai jos vedeai că eram ironic adresa răspunsului postat de cineva.
     Las-o baltă că nu e de tine.
     Asta ca să nu mai zic de faptul că ți se pare normal ca o diplomă de studii să nu aibă nici un fel de elemente de securizare.
     P.S. După cum vezi comentariile ți se publică automat după ce ți-am aprobat cel puțin un comentariu. Așa am setat blogul.
     Evident, asta e valabil până ai avea un comentariu marcat cu SPAM, lucru care ar atrage reținerea oricărui alt comentariu la moderare.
     Acest blog fiind unul personal, nu poți face apel la dreptul la liberă exprimare. Comentariile pe care le vezi sunt cam 10% din cele care există.
     Singura condiție ca ceea ce postezi să apară este să folosești același nume și adresă de mail pentru logare. Altfel ai fi considerată utilizator nou iar răspunsul tău ar fi reținut la moderare.

    • 22 februarie 2017 la 22:25

     Vezi că site-ul cu care umbli în coadă alinaerika.com nu e unul care să facă din tine o persoană destul de credibilă aici.
     Faptul că promovezi o astfel de infecție face din tine o propagandistă pesedisdă împuțită ca toți pesediștii.
     De exemplu la articolul ”Sevil Shhaideh garantează o absorbţie a fondurilor europene în valoare de 5 miliarde de euro” unde îi tragi limbi tătăroaicei nu pomenești nimic de faptul că penala tătăroaică e mai murdară decât buda de la azilul de bătrâni, de faptul că, deși e implicată până în gât în dosarul ”Teldrum”, penalul stăpân atotputernic i-a dat pe mână fonduri de care să se folosească după cum vrea mătreața ei… (Simplul fapt că a spus ceea ce a spus la ANTENA 3 este o scârboșenie…

     Nu văd acolo, pe site nici un fel de referire la jegurile care au manifestat la Pitești și la sumele care au fost investite de partid, la faptul că cei care au participant sunt o turmă de imbecili care strigau ca idioții împotriva multinaționalelor uitând că dacă acestea pleacă rămân fără zeci de mii de locuri de muncă plătite peste media din România.
     Nu te văd nici să comentezi nici faptul că guvernul de slugoi ai Penalului de Teleorman, pentru a duce mai mulți bani în Teleorman unde vor ajunge în conturile … știm noi cui, au blocat proiectul autostrăzii Sibiu-Pitești, lucru care va atrage închiderea Uzinei Dacia, lucru care înseamnă dispariția a zeci de mii de locuri de muncă. Asta va face ca Argeșul să devină un județ de asistați sociali, ca și Teleormanul dealtfel.
     Fă năroado, simplul fapt că aveți un șef de partid CONDAMNAT PENAL face din voi un partid format din două feluri de oameni: un grup relativ mic de escroci și și unul relativ mare de debili mintal (retardați, dacă vrei). PSD nu este un partid ci o haită de penali …

     Marș la cratiță fă …

 7. Nicos
  21 februarie 2017 la 12:20

  Domnule Vasilescu,doamna in cauza nu este moldoveanca,sa nascut in Comuna Fulga judetul Prahova insa a castigat mandatul in moldova.

  • 21 februarie 2017 la 20:36

   Deci nu e nici din Mizil cum se laudă …
   Legat de a fi au ba moldoveancă … Moldovenii sunt de două feluri, cei care se nasc acolo (deci nu e vina lor) și cei care devin moldoveni pentru că în altă parte nu pot să parvină …

 8. Ada Moroianu
  21 februarie 2017 la 16:22

  Oare nu exista posibilitatea verificarii autenticitatii diplomelor contactand direct institutia emitenta? As fi curioasa…

  • 21 februarie 2017 la 20:44

   Pt. Ada Moroianu… Evident că există. E simplu.
   Trebuie adresată instituției o cerere în acest sens în care trebuie motivat explicit ÎN LIMBA ENGLEZĂ o motivare a cererii și modul în care vor fi folosite datele respective.
   Din respectiva cerere trebuie să reiasă clar cine este și în ce calitate face această solicitare. Acei oameni sunt foarte scrupuloși. (Doar când eliberează diplomele de studii o fac folosind orice foaie de hârtie care le cade la îndemână. Legat de ramă … se găsesc la chioșc … 😀 )
   Simplu … (Vezi să nu uiți să pui și timbru cu ”recomandat”. Universitatea Yale consideră asta un gest de respect)

  • 22 februarie 2017 la 1:54

   In 2017, inca pui intrebarea asta? Uite clar dovada direct de pe site-ul oficial!

   Dă clic pentru a accesa Law_2005-2006.pdf

 9. 21 februarie 2017 la 21:55

  Pe toți criticăcioșii care îi dau dreptate lui madam Birchall aducând tot felul de argumente îi rog să privească această imagine și să spună dacă diploma din captura foto este mai puțin valabilă decât cea a bunăciunii ministrese …

  • 21 februarie 2017 la 21:57

   Am reușit să schimb numele în exact 6 minute …

 10. 21 februarie 2017 la 23:19

  Mie mi se pare curios ca pe diploma anul absolvirii doctoratului e 2005 si aici dna afirma ca l-a terminat in 2002. http://www.anabirchall.ro/despre-ana-birchall/ Dar sigur sigur exista o explicatie 😀

 11. 22 februarie 2017 la 1:54

  Daca vreti sa va faceti si voi o diploma la Yale Law School va costa intre 179$ si 265$. uite linkul:
  https://www.diplomaframe.com/yale/law-school.aspx

  … din pozele publicate se vede ca a urmat un an pentru programul Master of Law – LL.M. pe scurt (a doua diploma) in timp ce prima este pentru Doctor of the Science of Law – J.S.D. ca urmare a stagiului necesar pentru prima si rezultatelor excelelnte obtinute… ce sa zic? pare pe bune

  • 22 februarie 2017 la 22:31

   Așa, să se vază cam ce se poate vedea acolo 😀

  • Mihai
   23 februarie 2017 la 20:43

   Mare prostovan poti sa fii. 179$ este rama diplomei ******. Imprastii rahaturi fara sa citesti

   • 23 februarie 2017 la 22:48

    Normal, diploma fără ștampilă e gratis …

 12. joka
  • 22 februarie 2017 la 23:22

   Există care au, dar nu ale ei … M-am uitat până am făcut bătături la pupilă, le-am mărit, am schimbat contrastul … nimic. Altfel nu făceam acest subiect…
   Dealtfel i-am spus și pe contul ei de Facebook (Sorin Pura)

   • Cip24
    24 februarie 2017 la 23:14

    Uită-te mai cu atenție la pozele postate de ea. Se observă greu, dar totuși exista stampila în relief. Nu ma interesează cat de serioase sunt cursurile acelea de 1 an fiecare, dar când susții cu atâta tărie ca nu au stampile doar pentru ca tu nu le vezi sau nu vrei să le vezi est la fel ca Mircea Badea, Gâdea și toată mizeria de la Antena 3

    • 25 februarie 2017 la 17:27

     Crede-mă că am mărit și imaginile și contrastul și nu se vede nimic altceva decât niște erori. La poza a doua în partea de jos există o zonă mai întunecată … nu e decât o umbră ..

 13. Goe
  16 octombrie 2019 la 8:02

  In America de Nord nu se prea poarta stampilele. Am si eu niste diplome de aici, despre care stiu ca sunt luate „pe bune”, si nu au stampile.
  Unde ar putea fi o impostura este in calitatea programului urmat. O fi Harvard sau Yale, dar astea sunt conglomerate de colegii si facultati, dintre care unele sunt la limita escrocheriei.

  • 17 octombrie 2019 la 15:47

   Ce elemente de securizare au?

 1. 1 mai 2017 la 18:11
 2. 29 ianuarie 2018 la 23:20

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: