Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Politicăraie - Partide - Politicieni > Când ma`am Firea grăiește, nici nimica n-o oprește …

Când ma`am Firea grăiește, nici nimica n-o oprește …

Gabriela FireaCocotă prin definiție, Gabriela Firea face declarații despre care, dacă spui că nu le înțelege îi faci un mare compliment.

La Antena 3, Gabriela Firea a declarat că președintele Iohannis „își reintră ușor, ușor în haina constituțională”, referindu-se la faptul că noii miniștri ai Justiției, Economiei, Mediului de Afaceri și ministrul delegat pentru Fonduri Europene au depus jurământul de învestitură, joi, în fața președintelui Klaus Iohannis.

„În ultimele zile, am observat o schimbare de atitudine, îmbucurătoare, a președintelui României, și anume momentul în care s-a consfințit remanierea guvernamentală și patru miniștri au depus jurământul la Palatul Cotroceni. Am observat că președintele își reintră ușor, ușor în haina constituțională, și anume de factor de echilibru, de mediator în societate și de persoană responsabilă cu respetarea prevederilor constituționale. Celelalte apariții publice nu au cum să fie apreciate și nu doar de mine ca primar și ca vicepreședinte PSD, ci de orice român”, a declarat Gabriela Firea.

Deci, după Firea, Președintele Iohannis este  ”… factor de echilibru, de mediator în societate” pentru că a fost de acord cu numirea noilor miniștri… Aha…

Deci nu faptul că a luat atitudine atunci când PSD a încercat să o ia prin arătură dând ordonanțe care încercau să scoată penalii de la bulău este un moment când șeful statului a fost un factor de echilibru  … interesantă viziune.

 

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: