Prima pagină > Pamflet > Biserica Ortodoxă Română a decis să ușureze un pic restricțiile în ceea ce privește postul și a încheiat un contract cu câteva firme producătoare de salam

Biserica Ortodoxă Română a decis să ușureze un pic restricțiile în ceea ce privește postul și a încheiat un contract cu câteva firme producătoare de salam

Cum era de așteptat, Biserica Ortodoxă Română, sensibilă la suferințele acestui popor bătut de soartă, a hotărât că trebuie să ușureze un pic restricțiile în ceea ce privește postul. B.O.R. a observat că poporul este foarte înfometat, iarba necrescând destul de mult încât să  asigure poporului un minim  de nutriție pe perioada Postului  Paștilor. De asemenea sunt din ce în ce mai dese violurile comise de credincioși asupra oilor. 

Astfel, din surse de încredere de la Patriarhie aflăm că urmează să apară un comunicat în care credincioșilor li se va permite să mănânce carne de animale care nu au mâncat carne cât timp au fost în viață. De asemenea se va permite și … accesul la femei. Indiferent dacă omul e căsătorit sau nu cu muierea pe care pune ochiul, relațiile intime sunt permise dacă femeia respectivă are în componență mai mult de 50% silicon.

Aceleași surse dezvăluie și că între Biserica Ortodoxă Română și unele firme care produc mezeluri a fost încheiat un contract de colaborare. Astfel B.O.R. a hotărât să permită anumite sortimente de salam, Salam ”FLORIN” (salam de privighetoare), Salam de Sibiu (varianta feliată) și un Salam ”ALAIKUM”, o specialitate tătărască din carne de vită.

Sursele mai precizează și că 10% din încasările care vor fi aduse de aceste produse se vor duce automat către finanțarea constririi Catedralei Mântuirii Neamului  și a celorlalye catedrale care for fi construite de Biserica Ortodoxă Română după același proiectîn toate localitățile cu o populație de mini 10.000 de locuitori. (la cerere se vor construi astfel de catedrale și în localități mai mici dacă parohiile ortodoxe vor face dovada că au un număr de membri cel puțin egal cu capacitatea catedralei, care este de aproximativ 5000 de persoane).

Pentru a recunoaște mai ușor credincioșii  aceste sortimente, le prezentăm mai jos.

Salamuri acceptate de Biserica Ortodoxă Română

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: