Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Gabi Firea zice că miticii ar fi dezamăgiți dacă ar candida la Președinție … dacă știam mă fardam.

Gabi Firea zice că miticii ar fi dezamăgiți dacă ar candida la Președinție … dacă știam mă fardam.

Dacă știam mă fardam.

Aflată la România TV Gabriela Firea a declarat că ipoteza lansată de Adrian Năstase și Liviu Dragnea despre faptul că ea ar putea fi candidatul PSD pentru președinția României, ar fi o mare dezamăgire. Ghici pentru cine …

Pentru mitici … hehehe …

Din câte știu craiovenii nu doar că nu au fost dezamăgiți că roșcovala lor primăriță i-a lăsat, dar au fost chiar fericiți.

„Din tot sufletul îmi doresc să îmi închei cu bine acest mandat la Primăria Capitalei şi, dacă bucureştenii vor considera că mi-am făcut bine datoria, dacă suntem sănătoşi şi liberi, poate să mai iau un mandat. Sunt atât de recunoscătoare celor care au considerat că sunt omul cel mai potrivit pentru înalta funcţie de primar al Capitalei, incât cred că ar fi nedrept să îi părăsesc pe bucureşteni şi să consider această funcţie doar o trambulină. Le mulţumesc domnului Adrian Năstase şi domnului preşedinte Dragnea”, a spus Primarul General al capitalei la România TV .

Cu aceeași ocazie a mai făcut o dezvăluire care (în capul ei) a zguduit România mai abitir decât cutremurul din 1977. Când a candidat la Primăria Generală a Capitalei nu a candidat trăgând oarece sfori ci a fost supusă, (atenție !!!! ) unor teste … pe la spate, ea neștiind nimic… 

„Domnul preşedinte Dragnea ştie cât de mult îmi doresc să duc la bun sfârşit mandatul. Motivul pentru care m-a ales a fost că şi-a dat seama, dintr-o analiză, a recunoscut că mi-a dat şi anumite teste din care şi-a dat seama că sunt un om de echipă, un om de cuvânt. Cred că ar fi o mare dezamăgire pentru bucureşteni să îi părăsesc pentru altă funcţie”, a mai declarat Primarul General al Capăiutalei cu cele mai mari țâțe din istorie.

Dacă ar fi după mine, celei mai țoape primărițe din istoria capitalei, i-aș pune niște întrebări:

 • Cum se explică faptul că încă mai poartă numele fostului ei soț … Firea?
 • Unde era la două noaptea și ce făcea în altă parte decât la domiciliul conjugat având în vedere că e măritată și are copii mici în noaptea cutremurului când, luată la telefon pe la 6 dimineața în direct de România TV și întrebată cum s-a simțit cutremurul (care a avut loc pe la 2 noaptea)  la Voluntari, ea, pe nepi.. pardon spălate a răspuns că nu știe deoarece a dormit la București. O fi însemnând asta că mariajul e unul de formă iar ca mamă nu e decât o denaturată pentru care copii există doar când se fac poze?

Dar, cum nu se după mine, nuîi pun aceste întrebări. Poate le-o vedea vreun jurnalist și le va pune el …

 1. moshu49
  19 martie 2017 la 11:38

  🙂 știe ea ceva de vreun eventual mandat – Codruța tace! – de zice că… „poate să mai iau un mandat”? să fie primit! 😀 )))
  cît despre „teste”, mi se pare normal 😉

  • 19 martie 2017 la 21:35

   Salut Moșule …
   Codruța Kovesi nu are ce să caute în discuția asta. Ea trebuie să se țină, teoretic cel puțin, în afara vieții politice … și așa e acuzată de tot felul de chestii. Dacă ar comenta să vezi cum ar urla că se încalcă principul separării puterilor în stat.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: