Prima pagină > Pamflet, Presă > ȘOC !!! Postul de televiziune B1TV amenințat de DNA cu închiderea. Problema: Radu Banciu.

ȘOC !!! Postul de televiziune B1TV amenințat de DNA cu închiderea. Problema: Radu Banciu.

Radu Banciu

     Consiliul Național al Audiovizualului a adresat postului de televiziune B1TV un ultim avertisment. În comunicatul adresat postului se spune că Radu Banciu trebuie să fie rapid eliminat de pe post, fie să  apară așa cum arată în viața de zi cu zi.

     ”… așa, mascat cu chelie și cămașă sperie copii care îl confundă cu Codrin Ștefănescu și nu mai dorm de teamă să nu viseze urât.” – se spune în comunicat.

     Foarte mulți l-au întâlnit pe stradă pe Banciu dar nu l-au recunoscut. El poartă la televizor o perucă de chel și o cămașă pe care pare a nu o schimba niciodată. Ceea ce e fals.  Dacă nu și-ar schimba cămașa, s-ar mai și murdări, nu?

     De asemenea, părul său real este unul frumos, bogat și natural, nu chelia care l-a făcut celebru.

     De asemenea, postul de televiziune este somat ca vedeta postului să nu mai apară sub numele de Radu Banciu deoarece nu se numește așa. Numele lui din buletin este Banciu Radu, conform mărturiei date sub semnătură și sub jurământul ”Să mor io dacă mint”  de Jenel Courtner, portarul care îl trece în registru de fiecare dată când este chemat la DNA.

     ”Chiar nu înțeleg – ne-a declarat telefonic pe mail un membru al CNA care a ținut să își păstreze anonimatul –  de ce Banciu își ascunde adevărata indentitate. Aș înțelege dacă s-ar numi Mircea Badea, Mircea Radu, Mircea Dinescu, Mihai Gâdea, Dana Grecu sau ar avea un nume compromițător.”

Categorii:Pamflet, Presă Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: