Prima pagină > Declaraţii, Politicăraie - Partide - Politicieni > FABULOS !!! – ”Gabriela Firea: ”Dacă Victor mai iubește România și colegii din PSD trebuie să înceteze atacurile la Liviu Dragnea…”

FABULOS !!! – ”Gabriela Firea: ”Dacă Victor mai iubește România și colegii din PSD trebuie să înceteze atacurile la Liviu Dragnea…”

Oare Gabriela Firea se gândește vreodată înainte de a spune inepțiile pe care le spune?

Uneori am senzația că trăim la limita dintre Zona Crepusculară și Lumea Întunericului Absolut și Etern.

Cf.  romanialibera.ro, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele  (și cum s-o mai numi ea dacă s-a mai măritat odată în ultima vreme), Primarul General cu cel mai blond păr și cele mai mari țâțe din istoria Capitalei a declarat la Antena 3, referitor la Victor Ponta, că:

”Dacă Victor mai iubește România și colegii din PSD trebuie să înceteze atacurile la Liviu Dragnea care este președintele legitim ales al PSD. Să nu mai șicaneze Guvernul”.

Dacă nu este o glumă proastă, atunci este una din cele mai sinistre declarații pe care fosta angajată a Varanului și fina de cununie a penalului cioban scriitor Gigi Becali, le-a făcut vreodată.

Într-o singur frază, Primărița generală a Bucureștiului a reușit să concentreze toată nerozia care îi bântuie întunericimea minții sale la cei 45 de ani de când face umbră pâmântului.

Adică dacă cineva spune ceva despre CONDAMNATUL PENAL DEFINITIV Liviu Dragnea înseamnă că nu iubște nu doar PSD ci și Românica… Ar fi haios dacă nu ar fi sinistru. 

Mai era o vreme când dacă spuneai ceva despre un fost condamnat penal dracu te lua. Acel penal se numea Nicolae Ceaușescu. Și el a ”băgat” niște pușcărie la Doftana pentru furet de valize în Gara de Nord, ”școala unde se forjau caracterele puternice” cum era numită respectiva pușcărie în alte vremuri.

Oare nu tocmai cei care tac și înghit faptul că pușcăriașul  Dragnea conduce PSD și are funcția de Președinte al Camerei Deputaților sunt cei care nu au nici un pc de respect față România?

Iată mai jos declarația integrală a Gabrielei Firea, așa cum a fost publicată de  romanialibera.ro:

„E mult mai dureros când te jignește un coleg sau un membru al familiei. Dezamăgirea e când un coechipier dă muniție adversarilor. Au fost mai mulți colegi care au spus că într-o zi trebuie să se tranșeze acest subiect. Victor mai e sau nu colegul nostru? Dacă e, trebuie să sprijine această guvernare. Noi stăm să analizăm în fiecare zi dacă mai e sau dacă mai vrea să stea cu nou. Sunt câteva persoane care îl atacă pe Liviu Dragnea, pe Sorin Grindeanu, majorității. Cui folosesc aceste atacuri? Nu am luat cuvântul. Trebuie să înceteze aceste atacuri. Dacă Victor mai iubește România și colegii din PSD trebuie să înceteze atacurile la Liviu Dragnea care este președintele legitim ales al PSD. Să nu mai șicaneze Guvernul”

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: