Prima pagină > Pamflet > Șocant !!! … Monica Tatoiu a fost refuzată brutal când a dorit să participe la concursul de balcoane a lui Firea …

Șocant !!! … Monica Tatoiu a fost refuzată brutal când a dorit să participe la concursul de balcoane a lui Firea …

Deja nu mai este pentru nimeni o necunoscută faptul că, Gabriela Firea a anunțat un concurs de balcoane ocazionat de Paști.

Doamna Monica Tatoiu și-a exprimat dorința de a participa și dânsa la respectivul concurs. A avut însă un adevărat șoc intelectual când a primit răspunsul în care se specifica faptul că respectivul concurs nu are o secțiune ”omletă” sau ”bretele”:

”Doamnă Tatoiu,

Cu regret vă anunțăm că a trebuit să declinăm oferta dumneavoastră de participare la concursul de balcoane anunțat de doamna Gabriela Firea, Primar General al Capitalei a avea loc cu ocazia Paștilor deoarece, din păcate, concursul nu are o secțiune potrivită dumneavoastră, ”Balcoane secțiunea omletă” sau ”Balcoane secțiunea bretele”

Doamna Primar își cere scuze că nu a prevăzut existența unei astfel de secțiuni și promite că în mandatul următor va repara acest neajuns și concursul ca conține și aceste două secțiuni.”

Trebuie să recunoaștem că, privind poza alăturată, doamna Tatoiu nu are nevoie de o secțiune ”omletă” sau ”bretele” pentru a fi acceptată la un concurs de balcoane.

Categorii:Pamflet Etichete:, ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: