Prima pagină > Pamflet > Carmen Daniela Dan, Ministrul de Interne, va explica la Scotland Yard măsurile care au dus la scăderea sinuciderilor cu autor necunoscut în Teleorman și Vaslui

Carmen Daniela Dan, Ministrul de Interne, va explica la Scotland Yard măsurile care au dus la scăderea sinuciderilor cu autor necunoscut în Teleorman și Vaslui

Se pare că, profitând de vacanța de Paști, Carmen Daniela Dan, Ministrul de Interne, a făcut o vizită la Londra la Scotland Yard. 

Acolo ar fi perfectat o serie de conferințe pe care ar urma să le țină în fața unor cercetători britanici de la Universitatea Regală din Londra, a unor membrii importanți de la Scotland Yard și a unora de la NYPD ( New York City Police Department ).

Doamna Dan ar urma să le explice participanților la conferințele respective cum a reușit într-un timp atât de scurt să facă să scadă drastic sinuciderile cu autor necunoscut în județele Teleorman și Vaslui.

Tot doamna Dan urmează a le prezenta celor prezenți viziunea dânsei asupra conceptului Axei de Securitate Antitero București – Londra – Washington și modalitățile în care sunt convinși migranții arabi să ocolească România.

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: