Prima pagină > Pamflet > Catedrala Jefuirii Neamului va avea hramul ”Sfânta Fecioară Gabi Cea Imaculată”…

Catedrala Jefuirii Neamului va avea hramul ”Sfânta Fecioară Gabi Cea Imaculată”…

Cercetătorii britanici au descoperit că Gabriela Firea ar fi făcut un control ORL  unde s-a descoperit că este fecioară ca în ziua în care s-a născut. Copii îi are în urma a ceea ce se numește Immaculate Conception, adică fără a cunoaște bărbatul în sens biblic.

Această veste a determinat pe Patriarhul Daniel și Sinodul Bisericii Ortodoxe Române să o declare pe doamna primar drept Sfânta Fecioară Gabi Cea Imaculată.

În semn de mulțumire pentru neasemuita onoare, Patriarhul și Sinodul au hotărât în unanimitate ca hramul pe care îl va purta Catedrala Jefuirii Neamului să fi ”Sfânta Fecioară Gabi Cea Imaculată”.

O statuie din ceară în mărime naturală a doamnei primar a fost comandată la  Madame Tussauds din  Piaţa Riesenradplatz din Viena. La decesul doamnei Firea, dacă nu cumva e nemuritoare, cadavrul va fi împăiat și expus.

Vom reveni cu detalii dacă le vom avea.

 1. 18 aprilie 2017 la 12:18

  Poți spune orice doreşti dar nu te „încurcă” cu cele sfinte ! Găseşte orice alăturare cu G. Firea (sunt o mulțime) dar lasă pe cele sfinte la locul lor. Dumnezeu nu acceptă batjocorirea Sa şi a celor ale Sale. Te credeam mai inteligent şi obligatoriu… mai înțelept. Ce vină va avea copilul tău, familia ta, de atragi asupra-ți şi asupra lor, „trăznetul”?
  ŞI iată cum încet, încetuț vei fi citit de capete „golite” şi mai puțin de minți înțelepte. Cu regret eu mă îndepărtez de acest site şi cu siguranță şi alții o vor face. Rămîne să vă „prizeze” cei care prizează.

  • moshu49
   18 aprilie 2017 la 16:39

   hai, pa!

   • 18 aprilie 2017 la 19:29

    Legat de acest ”hai pa” … moșule, am tot vrut să te întreb ceva. Îți spune ceva PAINGU 4X4 ? Așa, de curiozitate … 🙂

    • moshu49
     19 aprilie 2017 la 5:36

     „Așa, de curiozitate” … NU! 🙂

  • 18 aprilie 2017 la 19:27

   Bun venit pe Românica Blues …
   Grigoraș, de pe contul matale de Facebook https://www.facebook.com/grigoras.gherase observ că ai oarece afinități destul de solide față de Ortodoxie, față de religie în general .. OK, nu ești singurul.
   Pe de altă parte, pe blogul matale (Pe care îl ai cu link la nume) https://grigorasgherase.wordpress.com/ văd două articole (La altele nu m-am uitat)
   ”92) Monahul Moise Aghioritul: IEŞIREA DIN CRIZĂ”
   și unul
   ROSIA MONTANA, AFACEREA CEA MARE A NOILOR GUVERNANTI
   Știi ce nu se înșurubează?
   A vorbi de criză în accepțiunea unui om al Bisericii în momentul în care BOR se angaja la construirea unei monstruozități arhitectonice taman când țara intra în criză nu e deloc OK. Oare nu face parte din criza morală faptul că, deși BOR are nevoie de sume uriașe conducătorii ei nu au nici o jenă ca, în loc să mimeze măcar că se sacrifică și ei nu doar fraierimea, își fac reședințele din ce în ce mai luxoase, și mașinile și le schimbă ca pe ciorapi cu unele din ce în ce mai scumpe? Oare de ce la întrebarea ”Cât s-a adunat din donații?” ștabii de la BOR spun ”Nu avem o statistică” .. oare nu pentru că de acolo se deturnează sume uriașe?

   Zici să nu mă leg de cele sfinte, să nu o alătur pe Gabriela Firea celor sfinte…
   Mai precis ce legătură vezi matale între cele sfinte li următoarele entități?
   – Patriarhul Daniel – fost colaborator al Securității, individul care a donat BOR casa părintească lâsându-și fratele să trăiască precum un câine într-o cocioabă la marginea satului (vezi partea a doua a articolului: https://romanicablues.wordpress.com/2010/06/04/catedrala-umilirii-neamului/)
   – Biserica Ortodoxă Română … deși se laudă că ar fi națională și autocefală nu își poate desprinde buxele de pe bucile Bisercii Ortodoxe Ruse
   https://romanicablues.wordpress.com/2016/05/14/prigonirea-bor-de-catre-comunisti-ipocrizie-si-fariseism/ , încă nu a returnat acele furate de la Biserica Greco Catolică, unul din mitropoliții săi, Anania de la Cluj a cerit să i se pună în mormânt pământ de la Mănăstirea Nicula, mănăstire furată. Ei, la acea mănăstire, mârșăvia merge atât de departe încât biserica Greco catolică (are nava dreptunghiulară, la bisericile ortodoxe e pătrată) este mascată de o biserică ortodoxă uriașă prin comparație …
   – Sfântul Sinod – entitate unde densitatea de foști securiști este similară cu cea de la sediile Securității…
   – Catedrala – O monstruozitate faraonică din punct de vedere arhitectonic, construită taman când criza financiară lovea România
   – Aroganța și autosuficiența unui Înalt Cler de a se afișa în limuzine din ce în ce mai luxoase, condus de un Patriarh narcisist căruia nu i-a ajuns că i se trece numele pe clopot, a vrut și imaginea sa acolo… un clopot care, prin vibrațiile (de domeniul ultasunetelor) va produce crăpături la blocurile din zonă în 3-4 ani aceasta fiind compromisă ducând probabil la cata strofe la următorul cutremul peste 7 grade Richter
   Care e legătura dintre astea și sfințenie?

   Legat de acel articol cu roșia Montană: ROSIA MONTANA, AFACEREA CEA MARE A NOILOR GUVERNANTI
   Te interesează aiurelile geologului Aurel Santimbrean (fără a înțelege la ce se referă individul) dar nu te întrebi ce îl mână pe el în luptă. Știai că la început s-a dus cu miloaga la cei de la Gabriel Corporation .. dorea un salariu cu patru cifre pentru el și unul similar pentru nevastă-sa care nu avea nici o pregătire compatibilă cu ce se cerea acolo? A fost refuzat, mai precis, dat afară .. atunci a devenit adversar al proiectului…
   Știai că din lacul de decantare de acolo beau apă vitele și acolo ac baie copii fără a avea nici o problemă? Știai că pârâul acela roșu care tot e prezentat ca fiind urmare a exploatării e așa de milioane de ani fiind cel care a dat numele localității..
   Și dacă tot îți pasă, de ce e acolo, știai că există copii care sunt fericiți că au teniși rupți ca să se ducă la școală și pentru ei o eugenie sau o pungă de pufuleți sunt un lux pe care și-l permit destul de rar?
   Tot la Roșia Montană .. fuge terenul din cauza Proiectului cu cimitire și ce mai e pe el? Care Proiect? Cel care nu a pornit încă?

   PA. Să știi că nu doare dacă, înainte de a scrie mai și gândești …

  • 18 aprilie 2017 la 19:30

   Dacă vrei mă găsești pe Facebook aici: https://www.facebook.com/gino.demaris

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: