Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Firea are mare grijă ca nu cumva Olguța să mănânce mai mult rahat decât ea …

Firea are mare grijă ca nu cumva Olguța să mănânce mai mult rahat decât ea …

Moldoveancă ambițioasă fiind, Gabriela Firea are mare grijă ca nu cumva cineva să i-o ia înainte cu ceva.

Temându-se ca nu cumva olteanca Lia Olguța Vasilescu să i-o ia înainte la cantitatea de rahat mâncat, hop și ea cu declarații în care spune că penalul din fruntea PSD, Liviu Dranea, acest adevărat Mesia al PSD, este cea mai bună opțiune a PSD pentru ocuparea fotoliului de la Cotroceni, pe principiul ”dacă nu se poate să fie premier, să fie măcar președinte:

„Întotdeauna şi mai ales în acest caz preşedintele partidului este persoana cea mai îndreptăţită să fie candidatul acelei formaţiuni politice pentru alegerile prezidenţiale. Dacă este să ne uităm în urmă cu câţiva ani, şi nu doar în România, ci în ţările din jurul nostru în special, aceasta este regula, preşedintele partidului să fie şi vocea cea mai importantă a formaţiunii politice, să aibă cea mai mare susţinere din partea membrilor de partid şi a simpatizanţilor. Categoric da, sunt în totală consonanţă cu afirmaţiile care s-au făcut acum câteva zile că preşedintele partidului, Liviu Dragnea, este cea mai îndreptăţită personalitate să devină – dacă nu a dorit, şi ştim noi bine cine nu a dorit, să fie prim-ministru – să fie candidatul nostru la prezidenţiale şi să şi câştige”, a spus Firea la Antena 3

Ea a menţionat că PSD va veni în anul în care se vor organiza alegeri prezidenţiale cu un candidat bun, care să răspundă nevoilor românilor.

„Românii au o percepţie foarte bună despre echipa guvernamentală, PSD, preşedintele Liviu Dragnea. De ce? În primul rând pentru că a pus accent pe un program de guvernare şi deja a aplicat măsurile pe care le-a promis şi se vede asta în fiecare zi, la fiecare şedinţă de guvern. Acum, că sunt şi anumite persoane care încearcă să găsească răul acolo unde nu este, e democraţie (…) totul este să nu se inventeze ştiri sau să nu se inventeze motive”, a mai adăugat Firea.

P.S. Să îi spună cineva lu` ma`am Firea că rahatul îi poate dăuna la siluetă …

Pentru conformitate, sursa declarațiilor:

 jurnalul.ro

 1. moshu49
  29 Aprilie 2017 la 4:04

  asta ne mai lipsea, unul mai prost ca Farfuridi și mai canalie decît Cațavencu
  curat priapism politic la „amazoancili” astea pesediste
  dacă cele de mai sus au fost declarate la A3 sau RTV, e de înțeles, pentru că unde ai văzut o clismă mai profesionistă?
  că, deh, pesediștii fără dinți îngurgitează orice, iar cu o bardacă de apă chioară se poate face și gargară 😉

  • 29 Aprilie 2017 la 8:51

   Salut Moșule … Acum vreo două zile, la un trucaj cu Lia Olguța Vasilescu au apărut niște pesediști…
   Erau extrem de entuziasmați pentru că ”V-a tras-o PSD”, ”Dragnea e nr. 1”. Apăreau apoi cam peste tot în care se vorbea despre vreun lider PSD.
   M-am uitat la contul unuia din ei, un sudist… avea multe poze cu familia, un cont greu de falsificat, prea multe imagini… Omul a absolvit un liceu … nu avea cum au alții imagini ci ședințe ale PSD, cu lideri, cu evenimente legate de politică. Cred că și încerca să enerveze, și aștepta să îi răspundă cineva ca să se certe. Cumva aveam senzația că individul chiar e convins de ceea ce spunea.
   Apoi am văzut ceva. La Antena 3 la un moment dat cineva a spus că deși în economie sunt investiți cam la fel de mulți bani străini ca și bani românești, la plata taxelor 80% provine de la firme românești și 20% de la firme străine, asta pentru a ne demonstra cât de nocivi sunt ticăloșii de străini. Ei, ce a înțeles ăsta …firmele românești dau 80 de miliarde, cele străine 20… Deci, în mintea lui, economia mioritică are încasări de 100 de miliarde.
   Aia cu Dragnea nr.1 m-a făcut să îmi fie milă de el. Evident că nu a răspuns când l-am întrebat cum se explică averea lui Dragnea având în vedere că a fost bugetar de când l-a făcut mă-sa …
   Cumva, până acum îmi era milă de pesediști… ziceam că sunt cumva captivi partidului. Acum am senzația că așa văd o cale prin care să parvină.
   La fel ca țoapele astea care pur și simplu se prostituează lăudându-și șeful… Cred că îi vor supraviețui și lui Dragnea și următorilor șefi.
   Sunt setate să fie așa.
   Nu am înțeles niciodată cum cei din PSD pot accepta ca unii să parvină în halul ăsta la fel cum nu am înțeles cum de la PNL nu au mers să spargă geamurile sediului central când, deși statutul cere trei ani de vechime pentru a putea promova într-o funcție sau la o candidatură, în ultima vreme la candidaturi au fost aduși oameni din afară. Chiar și Iohannis, nu doar că nu a avut vechimea de trei ani, nici măcar nu a fost ales ca vicepreședinte în PNL. A fost pur și simplu numit de Antonescu. La rândul lui a numit-o pe Alina Gorghiu apoi pe Raluca Turcan …
   Democrația lu Pește …

   • moshu49
    30 Aprilie 2017 la 7:32

    🙂 tot ce se poate să se fi încasat 100 de mld, dar alea erau pule botswaneze… 😀 )))

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: