Prima pagină > Pamflet > PENTRU A PUTEA FACE TREABA MARE ÎN LINIȘTE, GABI FIREA E GATA SĂ LUPTE CU ARMA ÎN MÂNĂ

PENTRU A PUTEA FACE TREABA MARE ÎN LINIȘTE, GABI FIREA E GATA SĂ LUPTE CU ARMA ÎN MÂNĂ

Fiecare om are de făcut treabă. Acasă treaba e mai puțină, mai mică, la primării treaba e mai multă, mai mare, iar la Primăria Generală a Capitalei e cea mai multă treabă, deci cea mai mare.

E bine să ne lăsăm unii pe alții în pace să ne facem treaba, noi să facem, în liniște, treaba mică acasă, cei de la primării  să fie lăsați să facă, în liniște, treaba mare … 

Încă odată Gabriela Firea se dovedește a fi o femeie de acțiune, o femeie care atunci când are de făcut o treabă, îi place să facă treaba mare fără să fie distrasă de alții.

Acum câteva zile un comando format din trei gospodine, cinci pensionari, patru coafeze și o tânără șomeră de profesie blondă,  a atacat Primăria Generală a Capitalei, o parte din componenții corpului de securitate ajungând în spital. Astfel primărița Generală a Capitalei a hotărât să creeze un corp de pază mult mai puternic care să facă față oricărui atac. 

”După cum știți – a declarat Gabi Firea, Primarul General al Capitalei – Primăria a fost atacată acum câteva zile de un comando extrem de puternic. Unii au râs, ”Trei gospodine, cinci pensionari, patru coafeze și o tânără șomeră de profesie blondă … ce puteau ei să facă? ”. S-a văzut, o coafeză a pus la pământ din două lovituri trei agenți de pază, iar domnișoara de profesie blondă a băgat în spital dintr-o singură lovitură patru agenți de pază. Vi se pare normal ca aici să încerce să intre oricine? Vă spun eu. Nu, nu e normal, aici e Primărie nu Palatul Cotroceni, Guvernul, Opera sau Teatru ca să intre fiecare cum dorește. Vă garantez că de acum înainte nu va mai întra nimeni  în clădirea Primăriei mele dacă nu are adeverință de la domnul Dragnea. 

Altfel să stea acasă, fiecare are acasă treabă de făcut. și noi avem aici treabă mare  de făcut deoarece Bucureștiul e un oraș mare. Noi nu îi deranjăm, nici ei să nu ne deranjeze… Ei să stea acasă și să facă în liniște treaba mică, pe noi să ne  lase să facem treaba mare nederanjați. Fiecare să își facă treaba lui.

Am cumpărat luptători antiteroriști și alte mijloace cu care putem să ne apărăm. În spatele mei vedeți o parte din acei luptători. Aceștia sunt corpul meu de pază. 452 de militari. Mai sunt 1.000 care vor asigura paza clădirii. Asta în zilele în care nu se întâmplă nimic. Preventiv. Dacă se întâmplă ceva numărul lor se triplează. Personal voi conduce operațiunile.

Nu, aceștia nu sunt toate mijloacele de luptă pe care le-am cumpărat. Mai avem o divizie de blindate, tancuri și transportoare blindate, o escadrilă de  30 de avioane F16, zece tunuri de mare calibru și un sistem antirachetă ceva mai performant decât cel de la Deveselu.

Nu au costat mult, dealtfel le-am plătit cu bani de la Buget. A costat doar 5% din PIB . Adică România dă la NATO ditamai  2% din PIB și nu poate da un amărât de 5%   pentru securitatea Capitalei?” – a încheiat retoric și apoteotic Gabi Firea.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: