Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Olguța e fericită … S-a autoevaluat și nu a picat … cool …

Olguța e fericită … S-a autoevaluat și nu a picat … cool …

Olguța e fericită … S-a autoevaluat și nu a picat … cool …

Oare cum ar fi ca, la un examen, examinatul să se examineze singur și să își dea și notă? Haios ar fi să se și pice  … 😀

Ei, dacă ești elev, student, candidat la permisul de conducere, la școala de coafeze etc… acolo nota ți-o dă prof-ul. Dacă, în schimb, ești ministru, ești roșcată și te numești Olguța se schimbă treaba. Te autoevaluezi apoi te duci la presă și le spui cât ești de perfectă. Evident că jurnaliștii rămân crăcănați de emoție.

Cum Dragnea evaluează miniștrii pe rupte, e ocupat rău, așa că Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat presei că s-a autoevaluat şi că nu are restanţe în ceea ce priveşte activitatea ministerului pe care îl conduce, afirmând că are o colaborare bună cu toţi colegii, însă, colaborarea instituţională este cea care contează. Hehehe … ar fi fost culmea să fi ajuns la concluzia că e paralelă cu funcția de ministru.

Eu mi-am terminat autoevaluarea – a declarat pentru presă Lia Olguța Vasilescu pentru presă – nu am restanţe, în sensul că pe ministerul meu s-au terminat toate lucrurile. Sigur că multe dintre obiective sunt la ora actuală în curs de îndeplinire, au ieşit din minister, dar sunt în perioada de dezbatere publică, le putem considera rezolvate, dar aşteptăm Comitetul Executiv (al PSD-n.r.) cu mare nerăbdare”.

Ministrul Muncii a precizat că are o colaborare bună cu toţi colegii, însă, colaborarea instituţională este cea care contează.

„Eu colaborez bine cu toată lumea, dar nu contează cum colaborăm noi la nivel personal. Este foarte important cum se colaborează la nivel instituţional”, a spus Olguţa Vasilescu.

Ce să zic … performanță nu glumă faptul că nu a picat la autoevaluare. Cât despre faptul că spune că la capitolul colaborare stă foarte bine, evident, precizând că e vorba de colaborare instituțională, nu cumva să se gândească cineva că e o colaborare de budoar. Olguța nefiind măritată cineștie ce chestii le-ar putea trece unora prin cap…

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: