Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Se păre că  Roxana Wring (USR), consilier general pe la Primăria Capitalei, confundă noaptea din propria minte cu noaptea reală, aia cu stele, lună și alte alea

Se păre că  Roxana Wring (USR), consilier general pe la Primăria Capitalei, confundă noaptea din propria minte cu noaptea reală, aia cu stele, lună și alte alea

Într-un articol publicat de dcnews.ro se spune că o oarecare doamnă Roxana Wring (USR), consilier general pe la Primăria Capitalei ar fi ”reacționat dur” în ceea ce privește acordul cu Ministrul Energiei pentru preluarea ELCEN. Suma plătită de municipalitate ajunge la 155 de milioane de euro, sumă ce va fi plătită eșalonat.

„Incredibil! Ședința extraordinară a CGMB – ar fi scris madam  Wring pe Facebook – este programată să înceapă la ora 08:00 dimineața. În seara aceasta (n.r. – joi) a fost pusă pe ordinea de zi suplimentară a ședinței un proiect de hotărâre pentru achiziționarea de către Municipiul București a pachetului de acțiuni ELCEN. Ce înseamnă asta? O cheltuială din bugetul PMB de peste 150.000.000 de euro!! Totul fără consultare publică, fără analiză economică, fără plan de afaceri, doar o expunere de motive plină de generalități și banalități.

Ni se cere votul pe un proiect de milioane de lei, dar pentru analiza căruia avem la dispoziție doar câteva ore. Acțiunea doamnei Firea se încadrează perfect în cuvinte protestatarilor de la începutul anului: „Noaptea, ca hoții!”

Martor mi-e Dumnezeu că niciodată nu i-am luat partea Gabrielei Firea și nici nu i-o voi lua în vreo dispută. Problema de data aceasta e că Opoziția are niște reprezentanți care mustesc de populism, unul făcut așa să fie …

Dacă ar fi fost o declarație orală, mai treacă meargă, madam Wring e blondă și e de înțețes, doar că a fost ceva scris și ar fi  putut să se gândească înainte de a da OK de publicare… Deci seara e pusă pe ordinea de zi pentru o ședință care ar urma să aibă loc dimineața la opt o chestiune … și asta lui madan Wring i se pare anapoda… cică se ”încadrează perfect în cuvinte protestatarilor de la începutul anului: „Noaptea, ca hoții!” „.

Aloo !!! … În iarnă nu era vorba de ordinea de zi ci de adoptarea respectivei OUG.

La începutul ședinței care va începe la 8:00 (opt dimineața) probabil prima chestie care s-ar face ar fi votarea ordinii de zi.

Oare de ce vorbește de noapte madam, Wring? Ora 8 dimineața i s-o fi părând a fi o oră la care e încă noapte? Soarele răsare, totuși, pe la cinci dimineața. Sau, o fi confundând noaptea din propria minte cu noaptea reală, aia cu stele, lună și alte alea? 

Cu așa reprezentanți e clar de ce Opoziția va avea la următoarele alegeri și mai puține voturi … O fi chiar atât de greu să găsești niște oameni care mai și gândesc înainte de a vorbi?

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: