Prima pagină > Pamflet > E groasă rău pentru PSD. Icoana făcătoare de minuni a Sfântului Ion cel sărac și cinstit, Patriarhul Creator al PSD, a lăcrimat

E groasă rău pentru PSD. Icoana făcătoare de minuni a Sfântului Ion cel sărac și cinstit, Patriarhul Creator al PSD, a lăcrimat

Pe surse aflăm că la PSD este mare agitație, e groasă pentru PSD.

Icoana făcătoare de minuni a Sfântului Ion cel sărac și cinstit, Patriarhul Creator al PSD aflată în una din încăperile de mare ceremonie a lăcrimat. După cercetări intens s-a ajuns la Baba Ștanga din Strehaia. Aceasta este de profesie vânzătoare de semințe și medium și  este singura care poate lua legătura cu spiritele încă închise în mumii precum și cu spirite aflate în Iad. 

Baba Ștanga, îndată ce a atins o poză a Patriarhului Creator al PSD a spus că a simțit așa, un fel de săgetare în cap, apoi a căzut întro transă atât de profundă încât nu mai auzea și nu mai vedea nimic, apoi a primit mesajul:

”Plânge sufletul în mine. Partidul făcut cu atâta trudă de mine și de foștii mei colegi de la KGB, secția Facultatea de Apă de Ploaie este în mare pericol. Urmașii mei au pătimit și pătimesc, Adrian cel Arogant a fost deja la pușcărie ca un martir, Victor Cârlanul a fost dat afară din partid. Dacă nu este înlăturat Liviu, Diavolul din Teleorman marele nostru partid va dispărea în cel mult 5 ani.” – a spus Baba Ștanga.

Contactat telefonic, Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat:

”Eu nu cred în prostii. Este o înscenare a lui Klaus Iohannis și a Coderuței Kovesi menită să mă discrediteze. Cred că vom trimite tabloul titularului sau Academiei Române să îl bage la vreun muzeu sau Patriarhiei să mai facă vreo două pelerinaje la moaște imediat ce Sfântul Ion dă colțul.” – a declarat șeful PSD.

Categorii:Pamflet Etichete:, , ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: