”Carmencita” are o gaură cam mare …

Carmen Dan

Carmencita de Teleorman, feblețea lui Liviu Dragnea este acuzată de presa din Teleorman că are o gaură cam mare … în  Curriculum Vitae la capitolul ”Studii”. De câțiva ani … Carmen Dan, persoană mai mult decât apropiată a lui Liviu Dragnea, profitând de această apropiere a ajuns Ministru de Interne. 

Cu o carieră politică explosivă, Carmen Dan a deputat în câmpul muncii ca secretară de școală la Videle. Rapid a ajuns Prefect de Teleorman apoi Mditamai ministru de Interne. Evoluția ei a cam pus pe jar presa teleormăneană, ziarul ”LIBER ÎN TELEORMAN constatând că în CV-ul actualei Blonde de la Ministerul de Interne ar exista o mult prea mare gaură.

„Noi știm că nu mai trăim vremurile în care era important pentru un om de stat să fi bifat niște ani de școală serioasă la viața lui, dar parcă situația actualului ministru de Interne, Carmen Dan, e un pic cam stranie, chiar și pentru ochiul cel mai nepriceput. Tocmai de aceea e șocant pentru noi că toată lumea s-a legat de faptul că, la începutul ascensiunii ei, legate de împrietenirea cu Dragnea, diva de la Interne era o biată secretară de liceu, când faptul care bate realmente la ochi în CV-ul fostului prefect de Teleorman se află la capitolul Educație și Formare. În ce sens? Păi, rima informație pe care o primim este aceea că în anul 1989, Carmen Dan finaliza nu știm în ce condiții (că media de absolvire nu e menționată) un liceu din București. În mod normal, orice tânăr absolvent de liceu se înscrie la o facultate, de obicei, imediat după absolvire. Ei bine, în cazul ministrului nostru observăm că următoarea etapă de formare este, pentru ea, Universitatea Ecologică, pe care nu precizează nici în ce an o începe și nici când o încheie. Cu siguranță, însă că atunci, la începutul anilor ’90, Facultatea Ecologică, acea fabrică de diplome prinsă cu mâța-n sac chiar și de autoritățile în materie, nu era înființată.

CV, Carmen Dan - captură foto

CV, Carmen Dan – captură foto

Așa că vorbim despre o “gaură” în CV-ul doamnei ministru de câțiva ani buni, cel puțin. Abia în luna iulia a anului 2000, adică zece ani după absolvirea liceului, Carmen Dan și-a obținut diploma de licență și se pare că ar fi susținut lucrarea la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”. Dar stați liniștiți la locurile voastre, pentru că asta nu înseamnă că ministresa a mers la vreun curs în firea lui pe la Academie, ci doar că acolo a putut ea să susțină lucrarea de licență, pe care n-a avut dreptul s-o susțină la Ecologică. Trei ani mai târziu, adică prin 2003, actualul ministru de Interne face și niște studii postuniversitare, dar nu precizează în CV unde și nici ce anume a studiat. N-o învinovățim, probabil nu știe nici ea!

Dar privind în ansamblul lui, parcursul profesional și educațional al unui ministru român de Interne, nu putem să evităm o întrebare: “Oare cum se simt generalii, ofițerii și, în general, gradații cu ani grei de școală în spate când pleacă fruntea în fața unei absolvente de Universitate Ecologică, începute mai târziu doar așa, ca să nu-i fie rușine să-și depună CV-ul la Consiliul Județean Teleorman?” Dar, probabil că astea sunt timpurile pe care le merităm și aceasta este competența pe care noi am cerut-o de la omul responsabil cu liniștea și siguranța noastră. Așteptăm, desigur, ca guvernul acestei țări să includă în curând și absolvenții de opt clase. Că oricum prea multă școală prostește” scrie Carmen Dumitrescu în editorialul intitulat Studiile ministrului Carmen Dan sunt atât de temeinice, încât nu se văd nici în CV” apărut  pe siteul publicației  LIBER ÎN TELEORMAN 

 1. delia
  27 iulie 2017 la 9:44

  Oare cum poate dormi noaptea ? La rusine si jena ma refer…

  • 27 iulie 2017 la 19:51

   Crezi că înțelege termenul ”rușine”?

   • Liviu
    29 iulie 2017 la 12:16

    Sunteti invidioase…..e frumoasã și deșteaptã

    • 29 iulie 2017 la 16:53

     Așa-i Petridene, e frumoasă și nici proastă nu e. Dacă era rămânea secretară de școală

    • Gelu
     30 iulie 2017 la 22:40

     asta este articolul unui basist , da ?

     • 31 iulie 2017 la 15:42

      Deci dacă spui că un CV are lacune înseamnă că ai spus ceva băsist…Poate faci un mic efort și spui și ce înțelegi prin acest cuvânt …

 2. moshu49
  27 iulie 2017 la 15:10

  chiar așa, „prea multă școală prostește”… în nota unei clase politice de tot rahatu’ 😦

 3. Dodo
  27 iulie 2017 la 17:55

  Lasa ca si madam Pruna fost ministru al justitiei si madam Palmer ( asistenta medicala) fost ministru al mediului si mai nou secretar ONU pt biodiversitate, tot ecologica au terminat..si tot in perioada aia ( ani 90 )

  • 27 iulie 2017 la 19:50

   Da, dar trebuie să recunoști că Ministerul de Interne are anumite specificități, valabile și la Ministerul apărării. Încearcă să îți imaginezi o situație tensionată în care trebuie să te impui. Îți imaginezi că asta poate impresiona un chestor (general) de poliție? Un general, fie că este de poliție, fie de armată este un tip cu o personalitate atât de puternică încât atunci când deschide gura nici musca nu-și mai permite să bâzâie … Crezi că ăla e impresionat când o vede pe Carmenita că se zbârlește?
   Pe de altă parte, aici e vorba despre faptul că la Carmen Dan îi lipsesc pasaje din CV… cam zece ani.

 4. 29 iulie 2017 la 14:01

  unde o are , intre picioare ?

  • 29 iulie 2017 la 16:51

   Hehehe …are și între picioare vreo două-trei. Asta de care zic de în CV

 5. radulescu constantin cristian
  2 august 2017 la 23:28

  Nu am nicio pretenție de la așa mafioti

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: