Prima pagină > Pamflet > Drept mulțumire că vor finanța stadionul din Alexandria, bucureștenii vor primi ca mulțumire o statuie: ”Împăratul Liviu și Cățeaua Carmencita”

Drept mulțumire că vor finanța stadionul din Alexandria, bucureștenii vor primi ca mulțumire o statuie: ”Împăratul Liviu și Cățeaua Carmencita”

Împăratul Liviu și cățeaua Carmencita

Cred că trebuie să recunoaștem că avem o țară minunată locuită de un popor generos…

După ce s-a aflat la Alexandria că cei de la București doresc sa le facă în chip de cadou un stadion, Organizația Oamnilor de Bine din Alexandria, OOBA, a hotărât să mulțumească. Așa că s-su gândit să facă o statuie pe care să o dăruiască bucureștenilor gratis, aceștia netrebuind să achite decât munca scupltorului, materialul, transportul și instalarea, ssuma  nedepășind decât cu puțin jumătate din prețul megastadionului promis.

Ideea statuii pleacă de la celebra statuie a Împăratului Traian cu Lupoaica și să se numească Statuia împăratului Liviu cu cățeaua Carmencita.

După ce se va termina instalarea bucureștenii care au manifestat în iarnă la Cotroceni se vor duce și vor mulțumi pentru statuie și pentru binefacerile făcut de Împăratul Liviu și de cățeaua sa Carmencita.

Poate vom reveni cu detalii …

 

 1. moshu49
  15 August 2017 la 5:08

  …iar un grup anonim de rapidiști (pesediști, desigur) îl vor implora pe Daddy-vrednic-este să le mute echipa pe stadionul lui 🙂

 2. 15 August 2017 la 18:09

  La București zici fotbal zici PSD. Zici Dinamo zici Negoiță, la Rapid o primărie de sector a devenit un fel de Gigi Becali, la Steaua ce să zici? Primărița Generală e fina de cununie a ciobanului. Hai se zicem și de FC Voluntari, că tot pe acolo sunt…
  La ăștia ultimii nu am înțeles ce caută ancora pe emblemă

  E drept că au primar căpitan de cursă lungă, dar chiar să pui ancora ca logo …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: