Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Drăguța deputată Mara Mareș îl face praf pe Liviu Pop într-o scrisoare deschisă adresată Premierului Tudose

Drăguța deputată Mara Mareș îl face praf pe Liviu Pop într-o scrisoare deschisă adresată Premierului Tudose

Mara Mareș, cea mai tânără deputată din Parlamentul României, într-o scrisoare deschisă adresată Premierului Mihai Tudose îl face praf pe Liviu Pop, ministrul Educației, cerându-i acestuia să îl demită, propunându-i Premierului să aprobe transferul lui Pop în clasele primare.

 

Drăguța deputată scrie pe contul său de Facebook:

Domnule premier al României, Mihai Tudose,

MARA MAREȘ

MARA MAREȘ

În urmă cu câteva ore aţi anunţat că doriţi să efectuaţi o remaniere guvernamentală. Întrucât aţi ignorat în repetate rânduri apelurile legitime ale Partidului Naţional Liberal de a-l schimba din funcţie pe ministrul Educaţiei, Liviu Pop, profit de anunţul recent al remanierii pentru a vă face o propunere din care toată lumea ar ieşi câştigată, dar mai ales beneficiarii sistemului de educaţie.
În lumina remanierii, vă rog să aprobaţi transferul ministrului Educaţiei, Liviu Pop, la clasele primare, la orele de limba română.

Fiecare discurs al ministrului Liviu Pop este plin de greşeli gramaticale şi de exprimare. Tocmai ministrul Educaţiei dovedește constant că nu stăpâneşte noţiuni elementare de limba română, iar această realitate este încă un pas înapoi pentru educația copiilor noștri. Pentru a vă reîmprospăta memoria, trec în revistă cele mai importante gafe ale sale şi care reprezintă un argument incontestabil în propunerea de a-i aproba transferul de la conducerea ministerului Educaţiei la clasele primare:

⛔️„Trebuie remarcat ca numărul şomerilor a scăzut constant, în fiecare lună de guvernare PSD – ALDE, ceea ce descrie o tendință sănătoasă și de durată, care s-a mai manifestat în nicio guvernare precedentă. (…) Este evident că politica actualei guvernări, de mărire a salariului minim şi a salariilor bugetarilor, vor determina si o mărire a salariilor din domeniul privat”.

⛔️„Fiecare copil merită un viitor, un viitor mai bun decât cel prezent.”

⛔️„Cer anticipat scuze pentru greșelile pe care le-am făcut, vă asigur că nu voi face nicio eroare”

⛔️“În viaţă, ca şi în politică, există greşeli şi există erori. Este esenţial însă faptul că greşelile se pot corecta, erorile, nu”.

⛔️Într-o şedinţă de guvern de la începutul lunii septembrie: 
“Programele trebuiesc”, ,,planurile cadru – va fi modificat”; ,,va fi modificat şi planu, şi programul.”

⛔️Bonus, lecţii de matematică: „Vă place cum arăta şcoala, când aţi intrat acum 18 ani sau 17 ani? Atunci aţi intrat în clasa I”.

Domnule premier Tudose, vă rog să nu îi mai permiteţi ministrului Liviu Pop să îşi bată joc de limba română și implicit de educația copiilor noștri, tocmai de la conducerea ministerului Educaţiei!

 1. moshu49
  12 octombrie 2017 la 14:47

  iar din cele ce se vehiculează PLM-Genunche (se citește „genuche”) este de neatins
  este garantat Abramburica, care la rîndul ei era garantată Marean
  ce lume întunecată, dom’le… 😦

  • 12 octombrie 2017 la 19:01

   De limbricul ăla de L.Pop .. e un limbric căruia îi faci o mare onoare dacă îl înjuri … A fost cel pus de Ponta să desființeze comisia ce urma să îl declare pe acesta plagiator… Mai mult de atât, ce să zici?
   Pe mine mă uimește Mara. Am aflat de ea în campania electorală. I-am și pus pe contul ei zece întrebări pe care mă așteptam să le șteargă. Între altele o întrebam când a făcut toate școlile de care zicea că ar fi însemnat să înceapă de la grădiniță. De exemplu avea absolvit și un liceu în România și un colegiu în Anglia. De fapt începuse aici cu treapta I și a terminat acolo. Răutatea maximă a fost că o consideram prințesica lui tati și o întrebam cât l-a costat pe acesta să ajungă pe lista electorală. Prima surpriză a fost că, în loc să șteargă postarea mea cu întrebările le-a luat pe fiecare la rând și a răspuns.
   Apoi am văzut că ba s-a dus la Bruxelles la o întâlnire a PPE (era destul de penibil ca la o întâlnire a conservatorilor europeni să susții cauza liberalismului românesc), a venit apoi vacanța, toți plecați în vacanță, ea la tv … muncea…
   Chiar a început să îmi placă.

   • moshu49
    13 octombrie 2017 la 9:12

    aferim! și mie mi-a atras atenția după primele apariții la TV
    fata lu’ tac’su este un cîștig real pentru liberali 🙂

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: