Prima pagină > Presă, Rahatofilie > DANA GRECU, RAHATOFILA UITUCĂ

DANA GRECU, RAHATOFILA UITUCĂ

Din start vreau să precizez că față de Moise Guran nu am nici un fel de simpatie sau apreciere vis a vis de modul în care își face meseria. 

Rahatofila Dana Grecu

Chiar și așa, după atâta timp de când Isterica Antenei 3, Dana Grecu, încă nu pot să înțeleg cum reușește Dana Grecu să comită la fiecare emisiune a ei adevărate orgii rahatofile. Chiar și la chestiuni care ar trebui să nici nu le bage în seamă.

Grecu, dintr-o pornire de cine știe ce mândrie față de mizeriile  de emisiuni pe care le comite, s-a apucat să facă o comparație între ce face ea și un interviu realizat de Europa FM cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. 

Prestatoarea rahatofilă a Antenei 3 considerat de cuviință să remarce că interviul său  a fost unul realizat la o masă într-o altă locație, cu mai multe persoane, în timp ce interviul acordat lui Moise Guran de șefa DNA a avut loc chiar în biroul Laurei Kovesi, ceea ce a presupus mutarea tehnicii necesare unei transmisii radio, dar și tv. Dana Grecu a spus în acest context că Moise Guran s-a mutat cu tot radioul în biroul șefei DNA.

Moise Guran i-a trimis un mesaj Danei Grecu în care îi reproșa cele afirmate.

„Am primit un mesaj de la Moise Guran. El îmi scrie: Echipa noastră de transmisie este formată din doi oameni și mă întreabă dacă nu mi-e jenă. Îi răspund: Nu, nu îmi jenă. De ce să îmi fie jenă? De ce mi-ar fi jenă? Era o observație. Kovesi era la ea în birou și a chemat acolo radioul. Aa, că am zis că v-ați mutat cu tot radioul acolo. Păi n-ați fi avut cum, din punct de vedere tehnic să vă mutați cu tot radioul. Care-i treaba? „ a spus Dana Grecu la Antena 3.

Năroada, ca și emisiunile comise de postul care îi plătește salariul uriaș pentru mercenariatul pe care în practică,  evident nu a neputând fi vreodată  bănuite de vreo urmă de profesionalism, pare a nu fi capabilă, intelectual vorbind să facă diferența între formatul emisiunilor sale, de genul talk-show,  unde se adună mâncătorii de rahat ca sectarii și încearcă să pună în aplicare ceea ce s-a hotărât la ședința de redacție, pe când un interviu ca cel realizat  este cu totul altceva.

Ce mi s-a părut extrem de interesant este că năuca pare a avea mare nevoie de lecitină.

Oripilată de ”umilința” de care i se părea ei că a avut parte Guran mergând în biroul lui Kovesi, a uita cum, nu demult, șeful ei, realiza un așa zis interviu cu Gabriela Firea, Primărița Generală a capitalei când, Gîdea însoțit de o întreagă echipă de filmare (și nu de o singură persoană, cum se face la radio), s-a dus la Primăria Generală unde a organizat o piesă de teatru absolut jenantă.
De exemplu scena în care Gîdea spunea că este curios ce face primărița, astfel că va intra neanunțat în birou și o va surprinde, intră și, Firea mimează extrem de prost surpriza … uimitor este că firea a fost atât de surprinsă încât avea deja lavaliera montată …

Dacă aș avea ocazia, aș întreba-o pe Dana Grecu: ”Fă năroado, tu pe lângă că ești proastă și mâncătoare de rahat, ai început să ai și blancuri de memorie? Eu zic să încerci niște lecitină.”

  1. 30 octombrie 2017 la 9:14

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu