Prima pagină > Pamflet, Politicăraie - Partide - Politicieni > Gabriela Firea vrea ca doamnele din PSD să fie M.I.L.F.

Gabriela Firea vrea ca doamnele din PSD să fie M.I.L.F.

Gabriela Firea, Vicepreședinte a PSD a avut parte în ultima vreme de una caldă și una rece.

Gabriela Firea vrea ca doamnele din PSD să fie MILF 

După ce a reușit să acorde Cheia Orașului București mai multor doamne, Constantin Bălăceanu Stolnici si Răzvan Theodorescu (academicieni), actrița Maia Morgenstern, soprana Felicia Filip,  tenismenul Ilie Năstase și medicul pediatru Dan Mircea Enescu, operațiune pe care o consideră un mare succes de imagine pentru ea, a reușit să rateze alungarea manifestanților de la ”Rezist” prin înființarea unui târg de Crăciun în Piața Victoriei, astfel încât Bucureștiul să aibă nouă astfel de târguri așa, ca să se oftice nemții care, în toată Germania au patru.

Cum mintea primăriței niciodată nu se odihnește niciodată, lucrând neîncetat pentru binele bucureștenilor. Iată că Firea a hotărât să propună înființarea în cadrul Organizației Femeilor Social Democrate a  Grupului  Moral Integru, Loial, Feminin, un grup elitist Moralitatea, Integritatea, Loialitatea și Feminitatea doamnelor din PSD.

”Am hotărât – a declarat Gabriela Firea în fața unor jurnaliste – să premiem Moralitatea, Integritatea, Loialitatea și Feminitatea doamnelor din PSD, astfel voi propune înființarea onorantului Grup pentru Moralitate, Integritate,  Loialitate și Feminitate, pe scurt Grupul M.I.L.F. sau, mai simplu,  MILF.

După cum știți, cel mai important punct din România este Guvernul, Punctul G, cum îi spunem noi. Am hotărât ca, deocamdată MILF să fie doamnele care au sau au avut activitate în Punctul G. Astfel, din prima tranșă vor face parte doamnele Lia Olguța Vasilescu, Carmen Daniela Dan, Sevil Shhaideh, Rovana Plumb, Ana Birchall și cu modestie, subsemnata deoarece, deși nu am activitate la Punctul G, am o oarece responsabilitate ca și cum aș avea.

Doamnele MILF vor avea în semn de recunoaștere, pentru toată viața, o mică indemnizație onorifică ce va fi la nivelul indemnizației a unui ministru. Aceste indemnizații vor fi susținute jumătate de la Guvern, jumătate de la Senat, jumătate de la Camera Deputaților, jumătate de la Academia Română, jumătate de la Buget,  jumătate dintr-o taxă de solidaritate pe care o vor plăti membrii PSD.

Da, știu că sunt șase jumătăți, deci trei indemnizații cât cea de ministru pentru fiecare, dar trebuie să recunoașteți că ar trebui să fie mai multe. Aceste doamne sunt în același timp, mame, neveste, amante, iubite, gospodine … deci sunt mai multe la pachet în una singură.

Dacă aceste doamne vor fi mulțumite de Grupul M.I.L.F. vom extinde grupul și vor fi primite și alte doamne, poate și domni dacă vor dovedi că au activitate în Punctul G.” – a mai spus Firea în aplauzele asistenței formată din jurnaliste.

Lasă un comentariu