Prima pagină > Abuz, Ilegal - Imoral - Indecent, Nesimțire > NEPOTISM LA NIVEL ÎNALT – Premierul Tudose și-a numit finul de cununie Prefect de Brăila

NEPOTISM LA NIVEL ÎNALT – Premierul Tudose și-a numit finul de cununie Prefect de Brăila

Deși are România săraca o mulțime de bube în cap, în loc să încercăm și noi să ne  civilizăm, ne scufundăm tot mai rău în balcanism … nepotismul este o boală de care nici Apocalipsa nu ne scapă.

La Brăila a fost numit un nou prefect, George Adrian Paladi.

Surprize, surprize, noul prefect de Brăila este finul Premierului Tudose. Acesta l-a cununat în urmă cu 14 ani.

La Brăila, în Sala Mare a Palatului Administrativ, în prezența secretarului de stat în Ministerul de Interne, comisar șef Mihai Dan Chirică, a președintelui Consiliului Județean, Francisk Iulian Chiriac, a primarului Marian Dragomir precum și a unor parlamentari și primari de localități,  a fost instalat în funcția de prefect Adrian George Paladi. 

Paladi este oficial în funcție de joi, 07.12,2017, când hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial, numirea fiind făcută miercuri în ședință e Guvern.

Noul prefect de Brăila are 38 de ani a fost comisar de grad I superior în cadrul Oficiului Fudețean pemtru Protecția Consumatorului de unde a fost detașat.

Secretarul de stat Chirica, cel care răspunde de relația dintre minister și Instituțiile Prefectului, i-a mulțumit pentru munca depusă  Mădălinei Cochino, fostul prefect  descriind-o drept ”un profesionist”.

Imediat după eveniment, în presa locală brăileană au apărut informaţii conform cărora Paladi este finul de cununie al  premierului Mihai Tudose. Cununia a avut loc în urmă cu 14 ani, dar legătura dintre cei doi nu a influenţat decizia premierului, a declarat Paladi.

Contactat de de presă, noul prefect brăilean  a confirmat faptul că este finul de cununie al premierului Mihai Tudose.

P.S. Asta e România, în loc să încerce să se europenizeze, pare a se scufunda tot mai mult în mocirla balcanoidă.

Dacă nepotism nu e, nimic nu e …

  1. 9 decembrie 2017 la 16:02

    Atenție mare la ce vă spun , am fost arestat nevinovat pentru infracțiunea de omor , o înscenare fabricată prin forța și autoritatea legii , am demonstrat nevinovăția prin sentința definitivă de Achitare în dosarul 6694/97/2014 la Curtea de Apel Alba-Iulia , am depus o cerere de daune în baza art. 539 din NCPP la tribunal Hunedoara în dosarul 4587/97/2016 și mi s-a respins pe motiv că procuroarea care mi-a fabricat dosarul trebuia să fie de acord să primesc o despăgubire morală și materială , m-au îmbolnăvit de diabet și m-au defăimat în public și nu vor să-mi de-a nici un euro , lei sau dolari ,unde este dreptate . Așa poți fi arestat nevinovat și niciun magistrat nu va fi pedepsit .

    • 9 decembrie 2017 la 20:57

      Este trist, dar asta e România. Deși și până acum era cum era, dacă intră noile legi ale justiției va fi și mai rău. Politicul va dicta aproape ca în vremea lui ceașcă.

  1. 10 decembrie 2017 la 14:24

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: