Prima pagină > Abureală - Manipulare, Abuz, Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Politicăraie - Partide - Politicieni > Pesediștii consideră că e păcat să ai o secretară sau o consilieră cu aspect de zeiță pe care nu o poți atinge …

Pesediștii consideră că e păcat să ai o secretară sau o consilieră cu aspect de zeiță pe care nu o poți atinge …

Ce și-au zis pesediștii … ”Adică Dumnezeu te-a binecuvântat cu o funcție de șef, te-a ajutat să angajezi niște secretare și niște consiliere, adevărate zeițe, care își plimbă zilnic prin fața ta formele lor fabuloase și tu nu poți pune mâna că te trezești la proces? Asta nu e bine”. Și au luat măsuri. 

Pesediștii consideră că e păcat să ai o secretară sau o consilieră cu aspect de zeiță pe care să nu o poți atinge?

Au hotărât abrogarea articolului 299 din Legea nr.286/2009 privind Codul Penal referitor la folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, prevedere care apare în proiectul legislativ iniţiat de Cătălin Rădulescu.

Proiectul în discuție, care abrogă articolul care sancţionează folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, iniţiat de Cătălin Rădulescu şi semnat de alţi 38 de aleşi, pare a nu mai fi susținut nici măcar de cei care l-au inițiat.

Astfel, Cătălin Rădulescu spune că retrage proiectul. Cloegul lui. Liviu Pleșoianu, deși semnatar, îl critică din răsputeri.

Rădulescu, deputat PSD, văzând reacțiile la propunerea legislativă care instituie un prag de 200.000 de lei la abuz  de funcție şi abrogă articolul din CP referitor la folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual spune că va retrage propunerea. Unele prevederi vor rămâne totuși ca amendamente.

 

„O să retrag iniţiativa – a declarat Cătălin Rădulescu pentru presă – şi o să las numai ca amendamente care se vor discuta la Codul penal şi Codul de procedură penală la sfârşitul lui ianuarie, au fost depuse acum 3 luni ca amendamente în Comisia special privind legile justiţiei. A face acelaşi lucru ca iniţiativă nu îşi mai are sensul, pentru că traseul e foarte lung, ori noi vom discuta Codul penal şi Codul de procedură penală la sfârşitul lunii ianuarie”.

Întrebat dacă susţine abrogarea articolului 299 din Legea nr.286/2009 privind Codul Penal referitor la folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, prevedere care apare în proiectul său, Rădulescu a răspuns că nu.

Oare de ce îmi vine tot mai pregnant în minte necesitatea ca parlamentarii, înainte de a fi validați în funcție, să facă un control psihiatric în care să se verifice dacă au capacitatea intelectuală  de a înțelege urmările acțiunilor lor?

 1. moshu49
  29 decembrie 2017 la 8:09

  că bărbații ie porci, se știeee…
  scîrbă cît sonda îmi este de pesedizdele care acum, căcate și pe față și pe dos de scandalul iscat, nu-și mai recunosc opera (o baragladină nu înțelege cum de-a ajuns semnătura ei acolo!)
  astea fak pe proastele deși’s nește tute! 😦
  ps: dacă tot ne punem pe control psihiatric, păi s-o facem și cu alegătorii spre a se verifica dacă au capacitatea intelectuală de a vota 😉

  • 30 decembrie 2017 la 22:09

   Când ai o secretară care îi plimbă nurii pe sub nas și tu pui mâna, parașuta, între patru ochi, te poate șantaja. Dacă are doi nasturi ”uitați” deschiși la decolteu sau tivul fustei e destul de sus să lase să se vază danteluța de la bikinei nu înseamnă că poți să ”te împărtășești” din ”cele sfinte”… privești și atât, dacă pui mâna te belește sabia lui Procesu.
   Dacă apare o lege ca asta de care e vorba, poți răspunde avansurilor ei fără a te putea șantaja după aceea.

 1. 14 ianuarie 2018 la 9:21

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: