Prima pagină > Declaraţii, Politicăraie - Partide - Politicieni > Cosette Chichirau dorește să facă o platformă pe modelul Wikileaks

Cosette Chichirau dorește să facă o platformă pe modelul Wikileaks

Întrebată ce planuri are pentru 2018, cf, unui articol publicat de Cristina Scutaru p dcnews.ro Cosette Chichirău, deputat USR a spus că dorește să demareze o platformă unde oricine să poată trimite informații de tot felul despre parlamentari, membri ai Guvernului, administrație locală. „Funcționează ca WikiLeaks”, a spus Cosette Chichirău.

„Voi face două acțiuni imediate. Una este lansarea unei platforme de tip Wiki în care adunăm toate informațiile despre căpușele din sistemul românesc – Parlament, Guvern, administrație locală. În al doilea rând, voi lansa un apel pentru cei care vor să mă ajute. Platforma nu va fi neapărat publică. Eu am fost contactată de niște români care vor să realizeze această platformă. Oricine va poate trimite informații, în mod anonim, exact cum funcționează WikiLeaks. Când vom avea o imagine a acestui sistem mafiot, la un moment dat, vom publica, pe județe, informații extinse și clare. Vă invit să vă înscrieți pentru a ajuta. Doar așa putem scăpa de acest sistem mafiot”, a zis Cosette Chichirău.

WikiLeaks este o organizație fără scop lucrativ internațională care publică documente care nu sunt destinate publicului, provenite din scurgeri de informații, în general din surse anonime. Site-ul său web, lansat în 2006, aparține The Sunshine Press.

 1. 8 ianuarie 2018 la 10:41

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. 18 ianuarie 2018 la 13:21

  ALARMĂ! OCUPAȚI GĂRILE! OCUPAȚI STRĂZILE!
  Baaa, fratilor, doliu national in lumea opozitiei, a jigodiilor vanzatoare de tara, a neghiobilor #rezist si a inca altor nulitati si ratati din diaspora, in urma deciziei de numire ca prim-ministru al Romaniei a Vioricai, de catre presedintele Iohannis, in singurul lui moment de maturitate istorica de cand a fost ales presedinte al tuturor romanilor!!!

  Lacrimi si jale, suparari bolnave, ura exagerata, balbaieli impleticite impotriva prevederilor constitutionale, venin antipesedist improscat de acesti sparring-partneri ca Tolomac (PMP), Cristescu (PMP), Trisca-Morisca (PNL-PDL), si alti necunoscuti cantatori la dramba, mobilizati la talck-show pe la toate posturile de televiziune din tara!

  Orbiti de interese si ciolan, amplificand precedentul politic inventat si promovat in politica romanaeasca de lepra basista, cu totii au sarit pe Iohannis ca a indraznit sa se conformeze si ficusul asta macar odata in mandat, normelor LEGALE si CONSTITUTIONALE din Romania, facand ceea ce era corect si responsabil sa faca un om normal la cap!! S-a ajuns ca o stare de normalitate cat o picatura intr-un ocean, sa le infierbante creierele intr-atat la aceste secaturi incat, nu mai conteaza țara, nu conteaza majoritatea românilor, nu conteaza dezastrul ce s-ar fi creat printr-o decizie tip basescu luata de Iohannis, – adica, impotriva Constitutiei!, nu conteaza istoria unui popor, ci, doar ORGOLIUL, CIOLANUL si PROSTANUL!

  …Si abia semna Iohannis… Ce mai freamăt, ce mai zbucium!/Codrul clocoti de zgomot şi de arme şi de bucium! Cei de la hastag-rezist simt ca nu mai rezist si i-a apucat brusc diareea, Malin Bot s-a spanzurat, Pora s-a autoviolat, Rares Bogdan isi da cu ciocanul in cap, Orcan si Mircea Marean s-au imbolnavit instantaneu de Parckinson, iar mai multi pigmei ca Ion Cristoiu, Cozmin Gusa, CTP-ul etc., se spala pe dinti de opt ore incontinuu!!

  N-AS FI DORIT CA PSD SA AIBA UN ASEMENEA CASTIG DIN ANIHILAREA LUI TUDOSE, DAR, IN CIUDA TUTUROR CELOR AMINTITI MAI SUS, MA BUCUR CA:
  – PSD ramane pe pozitii si obtine chiar o usoara crestere electorala;
  – Iohannis pierde sprijinul declarat al feisbucistilor, pe al celor care l-au sustinut, al gogomanilor de la #rezist, al moderatorilor TV care-l lingeau intr-un loc intim, al unei bune parti din presa si al altor nebuni cu ochii sticloși care au ramas intr-o criza continua, ca Tudor Chirila sau Oana Amza Pellea;
  – Diaspora care ni l-a dat pe Iohannis, isi primeste si ea flegma binemeritata chiar de la subiect!

  …Inca doua-trei dusuri de-astea si sper ca romanii sa-si revina si sa se regaseasca!
  Doamne ajută!

  • 19 ianuarie 2018 la 19:47

   Florentin, singurul motiv pentru care nu îți șterg acest comentariu este că sunt bine dispus. Ai făcut un talmeș balmeș din care se poate trage o concluzie … nu știi să citești o lege și nici să o conexezi cu alte legi. Asta merge la ăia care au manifestat la Cotroceni.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: