Prima pagină > Pamflet > Gabriela Firea interzice consumatorilor să plece din birturi până se încheie viscolul. Le va achita și consumația.

Gabriela Firea interzice consumatorilor să plece din birturi până se încheie viscolul. Le va achita și consumația.

Gabriela Firea interzice bețivilor să plece din crâșme pe perioada viscolului.

GABRIELA FIREA
Un primar care le interzice bețivilor să iasă din cârciumi

După ce s-a încheiat conferința de presă a Gabrielei Firea în care a anunțat că le-a interzis elevilor să meargă la școală întreaga săptămână,  jurnaliștii de la marile mijloace media scrise și electronice au plecat rămânând în urmă câțiva jurnaliști de pe la unele publicații mai amărâte, poate or mai apuca două trei fursecuri.

Când nu se mai aștepta nimeni, Primarul General a revenit intempestiv și, în grabă, a anunțat că nu doar elevlor li se va interzice să mai meargă la școală ci și bețivilor să mai plece acasă din crâșme săptămâna aceasta.

”Îmi cer scuze, am uitat să spun ceva. Din grijă față de toți bucureștenii, am hotărât ca în această săptămână, din cauza vremii câinoase, să li se interzică și consumatorilor crâșmelor bucureștene să iasă din local, deoarece, din cauza frigului și a zăpezii, riscă să cadă și să adoarmă, lucru care ar putea să atragă decesul lor. 

Astfel, la fiecare local va exista câte o grupă de mascați care vor permite intrarea în local dar nu și ieșirea.  Pe toată perioada interdicției, pentru a nu considera că li se încalcă drepturile lor de oameni, și cel de liberă circulație, cetățenii vor putea să consume ce și cât doresc, Primăria Generală urmând la finalul perioadei tot ce s-a consumat. Țin să subliniez că în această perioadă legea antifumat se va suspenda, astfel că nu se va putea folosi ca subterfugiu pentru a putea pleca acasă nevoia de a fuma. 

Vreau să atrag atenția că dacă cineva va încerca să forțeze blocada, mascații au ordin să folosească orice mijloace, inclusiv armamentul cu cartușe de război, și vot putea să tragă în plin …

Repet, atenție, NU VĂ JUCAȚI CĂ NU E DE JOACĂ” – a mai spus Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, plecând grăbită să mai găsească și alte categorii cărora să li se interzică ceva… 

Categorii:Pamflet Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: