Prima pagină > Pamflet > BOMBĂ: Dezvăluiri despre cum și-a petrecut Irina Tănase, 1 Iunie, în Elveția

BOMBĂ: Dezvăluiri despre cum și-a petrecut Irina Tănase, 1 Iunie, în Elveția

Serviciul Român de Informații Secrete și Confidențiale (SRISC) ne-a trimis fotocopia unei pagini din Jurnalul Foarte Personal al unei fetițe care se numește Irina Tănase, zisă Irinuca.

Ea, încă de mică, are o viață foarte grea, deoarece a ajuns să îngrijească un bătrân. Acesta se numelte Liviu Dragnea și cred că o iubește foarte mult deoarece se spune că a dus-o și la Congresul PSD unde a așezat-o în primul rând ca să vadă mai bine.

În pagina de jurnal fetița povestește cum și-a petrecut 1 Iunie, Ziua Copilului.

De vreme ce un serviciu de talia SRISC a considerat că trebuie să investească efort și bani pentru a obține această fotocopie a paginii din jurnalul fetiței, cred că e important. Poate, dacă nu va avea note prea bune la școală va deveni chir Prim Ministru. E blondă, deci șanse pare a avea:

”Compunere:

= Cum mi-am petrecut 1 Iunie =

Pe mine mă chiamă Irinuca și atunci când nu sunt rea, sunt fetiță cuminte.

  Eu mi-am petrecut 1 Iunie foarte frumos, am fost în Elveția unde nenea Liviu mi-a arătat  niste vaci cu țâțe mai mari decât ale mele și la o fabrică de ceasuri unde am văzut niste ceasuri frumoase, dar nu chiar atât de frumoase ca cum sunt ceasuurile de plastic pe care mi le-a adus Moșul la Crăciun. Acelea sunt rosu, verde, albastru și galben și atunci când zice că e ora trei arată un trei împătit la zero, zero.

  Nenea Liviu m-a întrebat dacă îmi place ceasurile și eu am zis că îmi place dar cred că e unguri pentru că nu înteleg ce arată pentru că nu avea decât linii.

  Când am plecat nenea Liviu mi-a spus că la anul mă duce la Paris și îmi cumpără sonda aia mare pe care o are francezii în centrul orașului. 

 Mie mi-a plăcut la 1 Iunie si abia astept să mergem la Paris să îmi cumpere sonda.”

Mai jos se poate vedea fotocopia în original a fotocopiei paginii din jurnalul micuței Irinuca:

Fotocopie din Jurnalul Foarte Personal al Irinei Tănase

P.S. Dacă mititica Irinuca va mai publica și alte lucruri în Jurnalul Foarte Personal, sau va povesti cim îi va cumpăra bătrânul  nenea Liviu sonda cea mare de la Paris, vom reveni.

 1. 3 iunie 2018 la 22:46

  Săraca Irinuca, câte aventuri mai are de trăit fără ca un neuron să-i fi zbârnâit…
  Dar eu am impresia că unchiu Liviu o înțolește de prin buticurile prin care-l târa Bombonica,
  sau este așa pentru că a pierdut contactul cu generația ei, fiind prea ocupată cu călcatu feței pe care bănuiesc că le cam stă cu curu de nu-i vede cusuru.

  • 4 iunie 2018 la 21:00

   Pe mine mă amuză când Dranea trebuie să îi zică ”Sărut mâna tată socrule” unuia cu vreo 10 ani mai tânăr decât el …

 2. Mirela Banica
  5 iunie 2021 la 22:38

  Irinuca a imbatranit! peste vreo luna…o sa cedeze nervos,o sa i se albeasca parul,n-o sa mai stie nici cum o cheama si nici cine e love of her life Liviu!

  • 7 iunie 2021 la 13:28

   Oho … Mirela, lui Dragnea par a i se pregăti ani grei de pușcărie. Asta a fost doar încălzirea, cercetările în cazul Belina și în cel legat de TelDrum și călătoriile în Brazilia (unde Irina era pe post de secretară) aduc ani grei de pușcărie… Dacă e deșteaptă spune ce știe și Dragnea pleacă din pușcărie la bătrânețe … cu dricul. În ambele cazuri e vorba de milioane nu de un amărât trafic de influență.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: