Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Mitingul PSD .., Mitingul Penalilor … Mitingul Umilirii .. Mitingul rușinii

Mitingul PSD .., Mitingul Penalilor … Mitingul Umilirii .. Mitingul rușinii

Turmele pesediste  au împuțit Bucureștiul … 

Mă uit la … marele miting al PSD și nu știu dacă e cazul să mă distrez de năuceala din privirile participanților aduși cu japca la ordinul Penalului de Teleorman, un miting care are o mare calitate, arată cât de pericit este poporul pesedist, nu mulțumită faptului că ar trăi bine ci pentru că sunt destul de tâmpiți încât să nu observe cât de ridicoli sunt.

O turmă amorfă obosită, cretinizată și senilizată cam precoce, incapabilă să reacționeze la discursurile celor care urcă pe scenă, cu excepția lui Pleșoianu care a depșit în ridicol cam tot ce am văzut până acum, doar penali aflați în libertate doar pentru că judecătorii sunt prea lași și prea îndrăgostiți de privilegiile de care se bucură.

Există o asemănare extremă cu mitingurile de dinainte de 89 de pupare în cur a Dictatorului. Atât prin ton cât și prin liniaritatea plictisitoare a mesajului.

În acest moment premierul Dăncilă se laudă cu măririle de salarii… Evident că nu l-a văzut pe unul din participanți care, înainte de a pleca din Bacău zicea că merge la București pentru a face ceva să le mai crească veniturile.

Totuși, există ceva care cred că ar trebui menționat. În inepția sa providențială, Gabriela Firea a spus un mare adevăr: ”Ne-am săturat de dictatura minorității” …

Corect cucoană, ne-am săturat de dictatura minorității de 18% din electorat care a votat pentru PSD.

Îmaginea emblematică a mitingului, o țoapă cu imaginea de cosciug acoperit de tricolor 

Ce va rămâne din această cinstită adunare în care Liviu Dragnea a dorit să ne arate că în România densitatea de imbecili atât lipsiți de demnitate încât să mearcă sute de kilometri neștiind nici măcare de ce s-au sus acolo? Nimic în afară de gunoaie, de PET-uri, de ambalaje ..

P.S.1 Liviu Dragnea spune acum că tocmai le-a arătat celor care râdeau de ei cât sunt de mulți. Mult mai mulți decât sperau. Se pare că … divina Irina care acum nu a considerat că e bine să își arate ugerul pulimii, stând mai bine acasă pentru a se juca frumos cu ceasurile cumpărate din Elveția, i-a cam mâncat neuronii deoarece chiar el zicea că vin cel puțin un milion, număr care a scăzut din zi în zi,ba 400.000, ba 200.000 …. în realitate, având în vedere capacitatea pieței (53.000 de capete). numărul de pesediști furajați e undeva între 100 și 110.000 … asta dacă îi socotim și pe cei 15-20.000 deja plecați la mașini pentru a evita busculada finală.

P.S.2 Pe de altă parte, mulțumim tov. Dragnea … ai reușit, cu această monstruos de ridicolă demonstrație de forță, că nu doar în București PSD e eusținut de Proști, Decrepiți și Schizofrenici ci PSD-ul din toată țara … 

P.S.3 Vreau să să îl felicit pe Liviu Dragnea care, deși în evidentă stare de ebrietate a reușit să nu cadă…

 1. moshu49
  10 iunie 2018 la 5:30

  cleptokratura românească s-a dat în spectacol, asta consider că a fost
  bucureștenii deși batjocoriți de Firea au avut spectacol: ziua gay, noaptea pesedei… 🙂 )))
  normal, n-am urmărit că încă nu m-am tîmpit, iar transmisiile sportive TV și streamign m-au acaparat
  dacă „statul paralel” este acela pentru care Dragnea belea porcul, atunci pulimea pesedistă este de o prostie feroce 😦

  • 10 iunie 2018 la 18:26

   Cumva, văzând ce au pățit bucureștenii, ei nu au contat deloc, mi se pare că în țara asta (și nu numai) există o dezorientare care năucește pe toată lumea.
   Europa a fost construită pe niște valori care acum sunt bulvesate prin interpretarea anapoda de către a așa zișilor progresiști.
   Văd interpretarea drepturilor omului la un mod care năucește.
   Toate cele trei manifestări de ieri au fost niște manifestări dominate de excese, de interpretarile unui cuvânt: normalul.
   La parada gay se vorbea de normal, de dreptul lor de a se manifesta. Ok, dar aceleași drepturi ale lor de a se manifesta se întind exact până acolo unde sunt deranjate drepturile altora.
   Nimeni nu e deranjat de faptul că doi bărbați sau două femei fac ce le place în dormitor sau că merg ținându-se de mână pe stradă. Oamenii sunt deranjați de circ, de manifestările excesive menite să atragă atenția.
   Pretențiile legate de căsătorie sunt ceva ce frizează spitatul de psihistrie .. termeni cum e ”cununie” țin de religie, cel de căsătorie e legat de partea civilă a societăii. Aparent nu e cine știe ce, în realitate, sensul căsătoriei care excede sensul de parteneriat civil, se referă la copii, mai precis la procreere. A pretinde că există familii uniparentale e iar anapoda. Aceste familii NU AU APĂRUT PRIN CĂSĂTORIE. Evoluția a făcut ca în viața unui copil,î perioada lui de formare să existe o mamă femeie și un tată bărbat… deși se vorbește de egalitate, fiecare are asupra copilului anumite influențe care realizează echilibrul.
   Am văzut că unii vorbesc de o prigoană care seamănă cu cea a evreilor. Asta mi se pare atât de aiurea încât e ceva ce nu merită luat în seamă, eventual, dacă cineva ți-o servește să îl întrebi dacă se consideră sănătos la cap.
   Dacă un cuplu gay va demomstra că ei doi pot face copii în mod natural (naturalul este de fapt normalul) … e ok .. așa e setată omenirea. La reptile e altfel de vreme ce sexul individului se stabilește de către temperatură.
   De asemenea,
   Legat de mitingul pentru familie. Se vorbește de valorile ortodoxiei… wow … Chestia e din același film cu Paștele Ortodox, Crăciunul Ortodox. De fapt acestea sunt creștine. Prin promovarea acestor chestii e normală să apată indivizi ca Becali care spune că Pap, catilocii și toate sectele creștine sunt sataniști…. Păi Biserica Ortodoxă e ruptă din Biserica Primară prin ambițiile unui împărat.
   Și nu e vorba nici măcar de valorile creștine ci de valorile umane. Deși gradul dee acceptare a homosexualității e diferit, aceste valori sunt și la budiști, și la musulmani. Cu poligamia acceptată de Islam nu am nimic… e naturală.
   Legat de normalul văzut de mitingul PSD-ului … majoritatea celor prezenți, întrebați, spuneau că sunt acolo să lupte împotriva Statului Paralel…pentru Statul de Drept. Ce e statul de drept? DNA+SRI cică, adică doi din anticorpii Statului de Drept. Mulți ziceau că vor să trăiască mai bine, să ibă pensii mai bune… Păi asta înseamnă că Mitingul a fost împotriva PSD. Nu cred că Iohannis sau Kovesi le fac niște canalizări, le pun asfalt pe stradă, le dau pensii și salarii dacă sunt bugetari. Asta fac guvernanții sau autoritățile locale…

   TVR este televiziunea care pătrunde peste tot. Ar trebui scoasă de sub influența politică, astfel, poate, turma va înțelege mecanismele acestei țări, mai precis cine e vinovat sau cine merită felicitat pentru anumite lucruri.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: