Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri > Referendumul 2018 relevat că o mare parte din clasa politică, pseudo jurnaliști și memrii Clerului trebuie să dispară. Agenda lor nu mai are nici o legătură cu agenda poporului care îi plătește facturile.

Referendumul 2018 relevat că o mare parte din clasa politică, pseudo jurnaliști și memrii Clerului trebuie să dispară. Agenda lor nu mai are nici o legătură cu agenda poporului care îi plătește facturile.

***

Referendumul pentru discriminare a trecut. Rezultat, este umilitor pentru organizatori și susținători. Cred că se impune să subliniem ceva. În nici un județ prezența nu a atins pragul de validare (30%). Deci a fost vorba de bani grămadă aruncați pe apa Sâmbetei.

În 1989, jeguri umane care l-au pupat pe Ceaușescu unde nu în bătea soarele au devenit brusc niște feroci acuzatori ai lui. Încercau de fapt să abată atenția, să uite lumea că și ei, în solidar, erau vinovați pentru dezastrul care a fost Comunismul pentru țara asta.

Acum,  tot felul de lepre umane din media, din politică, din Biserică încearcă să dea vina unul pe altul. Am ”trecut” 10 secunde pe la România tv … cineva spunea că lumea nu a fost destul de eficient stimulată să meargă. ”Stimulată” în sensul că nu a fost mituită cu ulei, făină, zahăr sau nu a fost amnințată … Mi s-a părut odios. Adică, de ce să fie cineva stimulat? Cei interesați ar fi suficiant motivați dacă întrebarea care se pune ar fi destul de interesantă și importantă. Pur și simplu subiectul nu a fost unul care să prezinte interes destul de mare încât să investești în el suficienți bani cât să faci 4-5 spitale medii.

În cursul zilei, când era clar că nu se va face pragul de validare au început să apară ”vinovații”. Ba că Iohannis nu s-a dus la vot, ba că s-a dus prea târziu. De fapt nu trebuia să se ducă deloc. Fiind cel maai informatom din țara asta știa că subiectul nu prezintă interes pentru români, el fiind suficient reglementat în Codul Civil, argumentul suprem fiind că niciodată nu a existat o căsătorie între persoane de același sex care să fi fost încheiată în România.

Românul nu mai pune botul la pericolul reprezentat de drobul de sare care ar putea să cadă și să ucidă copilul din albie.

S-a dat vine pe Dragnea care, prin lipirea sa de subiect ar fi creat o stare negativă de respingere. Păi Dragnea nu a ajuns să fie ceea ce este venind cu o armată de ocupație. Nu. L este acolo pus și susținut de mai mult de 1200 de granguri locali mai murdari decât closetul de la azilul de bătrâni, 1200 de gunoaie umane a căror îmbogățire pe căi infecte a făcut ca populimea cretinizată se sărăcie să îi voteze.

S-a spus că este de vină Patriarhul Daniel. Oare nu este el capul unei biserici care s-a dovedit a nu avea nici măcar noțiunea de bunsimț când, în momentul în care România intra în criză, începea să construiască cea mai mare monstruozitate arhitectonică din istoria sa. O monstruozitate pe clopotele căreia Patriarhul și-a pus chipul pentru a rămâne în irtorie drept ctitor. Cu nesimțirea specifică preoțimii actuale, făcute la apelul sutanelor, purtătorul de cuvânt al Bisericii spunea că ”se va face prin donații de la credincioși” … probabil spera că babele care cultivă trei metri pătrați de pământ pe care îl au pe lângă casă vor dona jumătate arogantei Biserici Ortodoxe. Culmea e că, deși se intra în criză, banii donați pentru Catedrala Umilirii neamului NU SUNT EVIDENȚIAȚI ÎNTR-O CONTABILITATE CLARĂ, doar astfel palatele în care locuiește înaltul cler și mașinile cu care se plimbă au devenit tot mai luxoase. Poate îți amintești cititorule cum însuși patriarhul declara cu emfază că el nu se mai poate concentra fiind tulburat de ”zgomotul infernal” scos de limuzina Mercedes … și trebia să o schimbe.

S-au enunțat tot felul de vinovați pentru că nu s-a atins pragul de validare.

Un singur lucru nu s-a spus deși era evident. Faptul că pentru români subiectul supus referendumului nu este pe agenda românilor într-o poziție care să prezinte interes mai ales că niciodată nu s-a încheiat o căsătorie între persoane de același sens pentru simplul fapt că este reglementat în legislația existentă.

Nici pe departe acest subiect al căsătoriilor gay nu a fost un subiect atât de interesant cum ar fi fost demersul ”fără penali în funcții publice”, schimbarea articolului din constituție care permite retroactivitatea aplicării unor legi, aplicarea legii celei mai favorabile la judecarea unor fapte de corupție, astfel că, cinci minute dacă e cineva la putere își poate face o lege care să îi dezincrimineze faptele. Sau, poate,  nici pe departe atâta interes cât ar reprezenta schimbarea faptului că ”aleșii” s-au acoperit cu nesimțire de tot felul de imunități în fața justiției deși avem un articol 16 în Constituție care spune că toți suntem egali în fața legii și a autorităților.

Am mai auzit că referendumul a fost inutil. Totuși, o mare utilitate a avut. A relevat faptul că între clasa politică, o mare parte din așaziși jurnaliști, Biserica arogantă și autosuficientă sau izolat față de popor având nesimțirea să creadă că agenda poporului este aceeade care cred ei că ar fi.

Nu, românii, așa cretinizați de greutăți nu mai sunt aceiași nătângi  care ieșeau din Comunism aplaudându-l pe Iliescu fără a înțelege că jegul era trimisul Moscovei și cu setea de sânge și răzbunare  satisfăcută de acele imagini artistice cu împușcarea Dictatorului și a Sinistrei.

Aceasta e problema clasa politică, o mare parte din așaziși jurnaliști, Biserica sunt complet rupți și nu mai înțeleg dorințele poporului care la plătește facturile de lux.

România are o singură soluție … să dispară toate aceste gunoaie. Dacă nu vor avea inteligența să se dea la o parte pentru a lăsa locul unor oameni care au respect față de România și poporul său, teamă mi-e că, mămăliga care explodează rar la noi, va exploda. Nu trebuie să fii sociolg pentru a vedea că în societatea mioritică tensiunile sunt aproape de paroxism și atunci nu vor mai conta niște fiare dresate să sfâșie, să gazeze și să lovească, din Jandarmerie…

Cine sunt cei care nu s-au dus la vot? Cam aceiași care au refuzat să se prezinte la ultimele alegeri parlamentare. 

Dacă va porni valul nimic în lume nu îl va opri și vestitul Zid de la Târgoviște unde dictaturul și Sinistra au realizat ca protagoniști ultimul lor pictorial  … pictorialul trecerii în eternitate.

Cred că trebuie spus că atunci când va poni valul devastator nu va fi o nouă revoluție cu continuarea Revoluției netereminate din 1989. O revoluție care ar fi trebuit încununată de aplicarea Punctului 8 al  Declrației de la Timișoara, neaplicarea căruia făcând ca, cei neînlăturați de revoluție să genereze clasa de escroci care a uzurpat țara asta…

Atenție domnilor politicieni! Atenție domnilor ”jurnaliști”! Atenție domnilor membri ai clerului! Nu disprețuiți această atențioare… toate semnele care arată că Valul e pe cale să pornească vă va zdribi ca pe niște gândaci împuțiți dacă nu vă veți da deoparte.

Luați aminte … Istoria nu vă iartă și nota de plată crește, și crește, și teamă mi-e că va veni un moment în care plata e în sânge.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: