Prima pagină > Pamflet > TUDOREL TOADER – ”ELIBERATORUL” (sau ”ÎNĂLBITORUL”)

TUDOREL TOADER – ”ELIBERATORUL” (sau ”ÎNĂLBITORUL”)

Motto: ”Fiecare popor are conducătorii pe care îi merită”.

Tudorel Toader
”Eliberatorul” (sau ”Înălbitorul”)

Tudorel Toader, acest adevărat Simon Bolivar de România, va fi reținut de Istorie (sperăm, și de Parocuratură), drept ”Eliberatorul”, sau ”Înălbitorul”.

Este normal să fie așa, acest om a sacrificat tot, inclusiv demnitatea umană și profesională pentru eliberarea din pușcărie a unor mari personalități și a multor înfractori periculoși  și ”albirea” dosarelor lor penale pentru a putea să își desfășoare în continuare activitatea de jefuire a României.

Lupta lui neobosită împotriva Justiției a stat sub lozinca ”Deși au furat  o țară, oameni ie și iei, nu?”.

Românii trebuie să fie extrem de mândri că au fost contemporani cu o asemenea personalitate, victimele pușcăriașilor eliberați, precum și poporul care va putea fi jefuit în continuare, în mod tradițional, de cei care i-au jefuit până acum, atunci când vor ajunge în spitale și nu vor putea fi salvați de la moarte, sau când vor vedea că fii și fiicele lor vor ieși din școală mai tâmpiți decât au intrat vor trebui să fie mândri că soarta le-a oferit ocazia de a trăi într-o țară care are în panteonul ei asemenea eroi…

 1. moshu49
  23 ianuarie 2019 la 7:10

  asta-i specia, deh, intelectualul perfid fără coloană mai periculos decît o mie de Veorici 😦
  a propos: de ce avocatul poporului să nu fie ales de … popor?
  precum alți aleși reprezentanți ai aceluiași popor…

  • 23 ianuarie 2019 la 15:33

   L-am văzut ce apunea azi la Bruxelles. Până acum bănuiam că e bolnav mintal. Acum sunt convins…
   Da, ar trebui să fie ales și avocatul poporului… și nu doar el, ar trebui ca și premierul să fie ales de electorat. Din două una, să i se dea Președintelui posibilitatea de a desemna premierul dar și aceea de a-l demite (dacă nu mă înșel în Franța așa este.
   Argumentul este că suveranitatea poporului este clar definită în Constituție și aceasta se manifestă și prin vot. Or, după ce și-a ales un președinte, poporul se trezește că acesta nu prea mai are pârghii.
   S-a dovedit că partidele au alte agente decât cea a poporului.
   ATENȚIE !. În România Președintele este considerat vârful Puterii Executive. Ce vârf o fi ăla care poate doar să ia la cunoștință ce dorește un premier supus unui infractor și un ministru de Justiție bolnav mintale? Poate ai auzit când spune cineva, cutare chestie a fost făcută în vremea Președintelui Cutare. De vreme ce el nu poate decât să ia la cunoștință … pur și simplu e cam la fel de responsabil ca și clanța de la ușă, cu toate astea i se impută. Până și refuzarea legilor o singură dată e complet aiurea. O lege trimisă în Parlament dacă este retrimisă spre promulgare în aceeași formă nu mai poate fi refuzată.
   De asemenea cu miniștrii, povestea cu trimiterii propunerii Olguța Vasilescu e ceva ce nu se poate întâmpla într-o țară sănătoasă la cap. A fost refuzat un ministru, foarte bine, trimiți altul.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: