Prima pagină > Pamflet, Showbiz > Creșterile de prețuri și ispășirea pedepsei de Cheloo, riscă să o bage pe Delia în depresii

Creșterile de prețuri și ispășirea pedepsei de Cheloo, riscă să o bage pe Delia în depresii

Motto:

”Când se întâmplă ceva rău, nu dispera, mâine se va întâmpla ceva și mai rău.” – Murphy

Delia Matache, delicioasa posesoare a celei mai mari perechi de sâni și a celui mai apetisant poponeț dintre membrii juriului de la iUmor, este pe cale să intre în depresie.

Din cauza marii creșterii  estimate de specialiști a prețurilor la alimente în viitorul apropiat, inclusiv la chips-uri și la produsele  fast food pentru a evita falimentul personal va trebui să renunțe la călătoriile în locuri exotice din Orient. O problemă și mai mare este că va trebui să reducă roaba de chips-uri și produse fast food pe care le devorează zilnic.

Ea zice că asta nu e rău pentru că probabil va mai da jos din kilograme deoarece gurile rele spun că a cam pus pe ea niște kilograme.

De parcă asta nu ar fi de ajuns, Delia mai are o problemă și mai greu de surmontat. Publicația de mare probitate TIMES NEW ROMAN, spune că deoarece Cheloo și-a ispășit pedeapsa dată de instanță și nu mai trebuie să-i explice Deliei glumele, lucru devastator, blonda trebuit să privească fără a înțelege mare lucru.

”Cântărețul Cheloo – scrie TIMES NEW ROMAN  la data de 03.04.2019 ora 16:55 – pe numele său de buletin Cătălin Ștefan Ion, a fost condamnat în urmă cu doi ani pentru că împărțit o țigară de marijuana cu un agent sub acoperire, la doi ani cu suspendare și o pedeapsă complementară de muncă în folosul comunității. Acesta și-a ispășit orele de muncă, și-acum nu mai trebuie să-i explice Deliei glumele de la iUmor.

„Pot să zic că mi-am învățat lecția și nu voi mai fuma cu necunoscuți. Au fost niște ani grei, în care a trebui să-i explic blondei când trebuie să râdă, de ce să râdă și, mai ales, să mă prefac că mă amuză glumele ei fiind treaz complet. Acum vă rog să mă scuzați, vreau să ies afară să fumez o țigară, că nu mă lasă ăștia să fumez înăuntru”, a declarat Cheloo pentru revista Wowbiz.

Cântărețul spune că va continua să jurizeze concurenții de la iUmor dar îl va durea în p***ă de ce fac ceilalți oameni de prin platou. Colegul său, Mihai Bendeac, l-a felicitat cum doar el știe, adică a sărit de pe scaun să-l pupe și să-i spună că-l iubește.”

Să sperăm că, pentru a mai atenua loviturile soartei și a împiedica o cădere în depresie, Mihai Bendeac va renunța la obiceiul de a pupa doar concurentele, în special pe cele minore și îi va acorda Deliei mai multă atenție.

Nu că nu ar avea cine o face, dar orice femeie simte o nevoie existențială de a se simți licuriciul oricărei ocazii la care participă și bărbați, chiar dacă aceștia au niște urechi puse în valoare de cheliile extrem de lustruite.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: