OLGUȚA CEA PIOASĂ

MOTTO: Paiul din ochiul altuia e mult mai ușor de văzut decât bârna din ochiul propriu.

Lia Olguța Vasilescu

Ipocrizia este una din caracteristicile care au definit-o întotdeauna pe Olguța Vasilescu, dar, parcă de la o vreme asta se vede tot mai accentuat.

În orice campanie electorală creativitatea crește exponențial. Astfel, pe Youtube a fost postat un clip cu titlul: „Iisus Hristos mesaj pentru români – Ieșiti la vot pe 26 mai!” în care un bărbat costumat în Isus Cristos, spune: „Dacă vreți o țară mai bună, cu un sistem de învățământ mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie puternică și mai puțină corupție, nu vă rugați la Mine pentru asta, Eu nu vă pot salva. Doar voi vă puteți salva țara. Ieșiți la vot pe 26 mai” – mesajul încheindu-se cu celebra ”urare suedeză”.

Olguța Vasilescu, purtătoare de cuvânt a PSD, a reținut doar partea cu MUIE PSD … (O fi având ea motivele ei – n.a.) … restul nu l-a comentat, crezând probabil că nu e important ce se spune în clip: „Nu ne batem capul cu toti nebunii. Dati filmuletul de la cap la coada si cu injuratura, sa priceapa oamenii cat de jos a coborat lupta politica. E o blasfemie sa pui in gura Mantuitorului o injuratura la adresa PSD, dar atat ii duce capul. Asta e nivelul, nu ne puneti sa comentam asa ceva”, a spus Olguța Vasilescu la Antena 3 cuprinsă parcă de cufureala pioșeniei.

Dacă o fi sau nu o blasfemie, asta să o judece alții. Olguța nu are acest drept.

Ea tocmai a comis în mod public un păcat considerat de unii destul de grav… A făcut nunta exact în buriul Postului Paștilor.

Când a fost acuzată a replicat că ea s-a cununat înainte de post, în post fiind petrecerea de nuntă. Ce să vezi, habar nu are că, prin  tradiție, în post nu se fac nunți (nunta neînsemnând cununia religioasă), hore, petreceri … în sate nu se fac hore, baluri, joc .. altfel spus, petreceri cu dans. Dacă petrecerea de nuntă nu o putea amâna până după post deoarece urma o campanie electorală, nu văd de ce petrecerea nu se putea organiza în ziua în care a fost și cununia religioasă.

* * * * *

Clipul ”Iisus Hristos mesaj pentru români – Ieșiti la vot pe 26 mai!”

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: