SUPERVEORIKA …

Zi ciudată în România.

Viorica Dăncilă – SUPERVEORIKA

În timp ce în Transilvania la Sibiu, de Ziua Europei, lume cu ștaif participa la summitul informal și sărbătorea Ziua Europei, la Iași, în Moldova, vrând parcă să sublinieze că Europa se termină pe Carpați, PSD în frunte cu Tâlharul Șef își ducea cu japca milogii care încă mai bălesc la gândul că li se vor arunca niște promisiuni că și se vor mai da niște firmituri, PSD încercât să își șteargă flegmele încasate la Iași cu o lună în urmă.

Interesant este că, aflată în depresie pentru că nu înțelege de ce ea nu a fost invitată la Summitul de la Sibiu, neînțelegând că cei care s-au adunat acolo nu sunt aceiași pe care crede că i-a condus, s-a dus totuși să amușine prin zonă, poate, poate o găsi o portiță să se strecoare și ea pentru a face niște fotografii cu care să se laude. 

Unii spun că Veorika a fost în Transilvania, cu misiune de la Dragnea de a evalua posibilitatea unui miting electoral.

Cum era de așteptat, Veoricăi i-a fot umplută dura cu … urări suedeze și i-au fost adresate, de la obraz, scandări ”Hoții!”, ”Rușine!”,  ”Jandarmeria apără hoția!”, ”Ne e milă, de doamna Dăncilă”.

Deși unii ar crede că astfel Veorica ar dovedi astfel că este o luptătoare, de fapt, arată încă odată că nu e decât o năroadă care nu înțelege nimic din ce se întâmplă.

Cumva, vizita în ostila Transilvanie este similară cu defilarea pe care a organizat-o la Focșani cu ocazia Marii Uniri. La Focșani e cu unirea, dar nu Unirea cea Mare ci cu cealaltă, cea mică …

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: