Prima pagină > Internaţional, Noi şi alţii > Actorul român STELIAN NISTOR va fi șeful Masoneriei mondiale

Actorul român STELIAN NISTOR va fi șeful Masoneriei mondiale

O știre care ar fi trebuit să fie o bombă de presă și toate televiziunile de știri ar trebui să fie călare pe ea. Se pare că preferă discuții inutile legate de o moțiune de cenzură născută moartă:

Un actor și om de afaceri român, Stelian Nistor, va conduce timp de cinci ani Masoneria mondială.

Stelian Nistor

O delegație a Supremului Consiliu al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România a participat în perioada 31 mai – 2 iunie la Roma la Sesiunea Naţională a Ritului Scoţian din Italia, ocazie cu care Supremul Consiliu italian a acordat titlul şi medalia de Membru de Onoare, cea mai înaltă distincţie ce se poate acorda unui străin, conducătorilor Ritului din trei ţări: Statele Unite, Israel şi România.

“Succesul internaţional este categoric al României. Acasă creştem moştenirea trecutului masonic, atât de întrepătruns cu cel al devenirii naţiunii noastre, până când vom ajunge noi înşine înaintaşii cu care să se legitimeze cei ce ne vor urma. Ne aşteaptă noi răspunderi şi încercări, de data asta la nivel mondial. Ştim de unde venim şi, încrezători în destinul Ţării noastre, mergem înainte!”, a declarat Stelian Nistor.

Ritul este condus în România de Stelian Nistor, Suveranul Mare Comandor , 33. Acesta urmează să preia, în numele Românie, postul de preşedinte al Conferinţei Mondiale a Ritului Scoţian, începând din 23 mai 2020 şi până în 2025.

Ritul scoţian administrează gradele de la 4 la 33 şi Ultimul din Francmasonerie. Este prezent în România neîntrerupt din 1881, în anii regimului comunist, Ritul a funcţionat în exil.

STELIAN NISTOR – câteva date biografice

Stelian Nistor s-a născut în Fălticeni. A urmat Liceul „Ștefan cel Mare” Suceava, după care a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”. A fost director artistic la Teatrul Nottara din București. A avut o carieră în televiziune, făcând parte din prima echipă a postului ProTv.

La inceputul anilor 2000 a parasit lumea teatrală și a pătruns în lumea afacerilor. În prezent este parte a unuia dintre cele mai importante proiecte de marketing politic online românești acoperind clienți din întreaga lume, cu birouri în Washington, Rio de Janeiro, San Salvador, Manila, Tokyo, Accra (Ghana).

În septembrie 2015 a fost ales Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de grad 33 și Ultim al Ritului Scoțian Antic si Acceptat din România. În decembrie 2016 Supremul Consiliu  a hotărât să-i acorde distincția Grand Cross a Curții de Onoare.

STELIAN NISTOR – Filmografie

  • Capul de zimbru (1996)
  • Magic in the Mirror (1996) – Teacher #5
  • Magic in the Mirror: Fowl Play (1996) – Murray
  • Asfalt Tango (1995) – Locotenentul Nistor
  • Leapin’ Leprechauns (1995) – Leprechaun
  • Dark Angel: The Ascent (1994) – Man in Stall
  • Balanța -(film) (1992)
  • Șobolanii roșii (1991)
  • Cenușa păsării din vis (1989)
  • Flăcări pe comori (1987) Trailer
  • Enigmele se explică în zori (1987) – Ștefan Comșa
  • Prea cald pentru luna mai (1983)
  • Râdeți ca-n viață (1983)TV
  1. 13 iunie 2019 la 11:58

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  2. Oyster
    23 iulie 2019 la 16:29

    Care masonerie mondiala ? A lui Rothschild sau a lui Putin ?

    • 24 iulie 2019 la 9:36

      Citește, scrie în text … E o chestie reală.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: