Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Ultima zi a Blondei de la Interne

Ultima zi a Blondei de la Interne

MOTTO

”Ce a fost a fost, ce va fi va fi,
Uite c-a venit ultima zi.”

Carmen Dan

Iată că a venit și ultima zi a lui Carmen Dan, Blonda de la Interne.

Într-un gest de sfidare la adresa Veorikăi,  fosta sa amică și colocatară a blocului din Videle care era cu sabia gata să o demită, Carmen Dan, șefa Internelor a sărbătorit astăzi ziua organismului pe care l-a condus în ultimii doi ani, iar la finalul evenimentului a lansat un mesaj cu trimiteri subtile la rivala sa din fruntea Guvernului.

Carmen Dan a profitat de sărbătoarea pe care tot ea a inaugurat-o anul trecut, ziua MAI, și a invitat la sediul ministerului mai mulți angajați ai instituției care s-au remarcat în ultimul an prin faptele lor. Nu a omis să trimită și niște înțepături.

În fața sediului ministerului, Carmen Dan a făcut precizări privind demisia pe care şi-a prezentat-o ieri şi care a fost deja trimisă la cabinetul premierului. Ea a subliniat că nu Viorica Dăncilă i-a cerut să renunţe la funcţie, ci că a fost decizia ei.

„Sunt lucruri importante pe care le putem face și astăzi. Așa cum am anunțat demisia mea a fost trimisă la cabinetul primului ministru. Până se va publica în Monitorul Oficial, îmi exercit în continuare responsabilitățile de ministru și de exemplu astăzi vom pune în transparență decizională un proiect legislativ extrem de important pentru noi la care colegi din minister au lucrat mai bine de șase luni. Vorbim de proiectul legislativ privind folosirea brățărilor electronice. Îmi exprim speranța ca din toamnă să-l votăm în Parlament. În plus, sunt proiecte importante care au fost începute, schimbarea uniformei poliţiştilor, dotarea şi schimbarea armamentului. Voi vorbi cu succesorul meu pentru a putea fi continuate” – a declarat pentru presă Carmen Dan. 

Pe contul său de Facebook, fosta Blondă de la Interne, a postat un fel de mesaj epitaf, dulceag și pestilențial în care își felicită foștii subordonați și îi laudă pentru prestația lor, nici urmă de regret față de odioasele evenimente din 10 august 2010.

”Ultima mea zi la MAI am petrecut-o așa cum mi-am dorit mereu: alături de oameni! M-am simțit ca într-o familie, sentiment care consider că definește cu adevărat acest minister.

Soarta a făcut ca tocmai în această zi să sărbătorim Ziua MAI pe care am instituit-o cu mult entuziasm anul trecut. Pentru că un minister atât de important trebuie să aibă o zi în care oamenii săi și reușitele lor să fie sărbătorite. Asta am făcut și astăzi: am sărbătorit alături de polițiști, pompieri, jandarmi, piloți și polițiști de frontieră care s-au remarcat fie prin acte de eroism, fie prin devotamentul și profesionalismul cu care și-au îndeplinit atribuțiile, contribuind la creșterea prestigiului instituției. Pentru faptele lor le-am acordat cele mai importante distincții ale MAI: emblema de onoare și placheta de onoare. Și am mai avut grijă să le fie acordat, acolo unde a fost nevoie, chiar din rezerva ministrului, și un spor la salariu. Merită din plin!

M-am bucurat că am avut șansa să-i cunosc pe acești oameni minunați la care mă voi gândi mereu cu drag!

Mandatul meu a fost despre oameni și cred că așa trebuie să înțeleagă orice ministru mandatul pe care îl are la un minister.” a scris Carmen Dan pe contul său de Facebook.

Cred că la plecarea din funcție a unei astfel de femei i se poate transmite un singur mesaj: ”Duuute, duce-te-ai, și să mai vii doar când vei primi invitația de a da socoteală pentru porcăriile comise celor în drept”

  1. Oyster
    20 iulie 2019 la 9:47

    Majoritatea muierilor politiciene si guvernamentale, ca sa nu mai zic de alea din televiziune, se imbraca de parca s-ar duce pe centura.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: