Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Ramona Mănescu nu părăsește corabia când ceilalți șobolani pleacă

Ramona Mănescu nu părăsește corabia când ceilalți șobolani pleacă

Se spune că atunci când corabia se duce la fund, șobolanii o părăsesc.

Există însă două categorii de șobolani care nu o fac. Lașii, prea puțin curajoși pentru a se arunca în valuri și profitorii jucători care speră ca vor avea totuși noroc, se va întâmpla ceva și corabia va pluti în continuare ei urmând a se bucura de resursele de pe vas, resurse pe care ar urma să le împartă cu mai puțini.

Ramona Mănescu

Ramona Mănescu

Astăzi ALDE a hotărât iasă de la guvernare, Ramona Mănescu, Ministru de externe din partea ALDE a hotărât să nu își urmeze colegii, rămânând în funcție.

Plină de o responsabilitate de-a dreptul patetică, madam Mănescu spune că se sacrifică în interesul țării, continuându-șu negocierile pe care le are cu oficialii europeni. Să te apuce greața când vezi atâta patriotism deșănțat.

„Înțeleg poziția ALDE, o respect, dar pentru România, să dea semnale că este inconsecventă e un lucru rău. Îmi asum să rămân în continuare, măcar până când se clarifică situația și reușesc să avansez negocierile pe care le am cu oficialii europeni. Suntem într-un moment în care pentru România trebuie luate niște decizii care ne vor afecta pentru următorii 5 ani” a declarat pentru presă Ramona Mănescu.

Bineînțeles că Tăriceanu, care încă nu realizează cât este de ridicol când se fandosește cu importanța sa și a partidulețului său, a venit cu amenințări:

„Biroul Permanent a decis retragerea miniștrilor din guvern. Cei care nu o vor face vor suporta consecințele. Nu am informații legate de vreun ministru, consecința este excluderea din partid”a spus astăzi Călin Popescu Tăriceanu, după ce a făcut anunțul oficial că ALDE iese de la guvernare.

”Nu am îndoieli că dl Tăriceanu va face ceea ce a spus că va face. Îmi asum să pierd eu politic, pe plan intern, dacă așa se pune problema, dar să nu piardă România pe termen lung” – a spus madam Mănescu plină de propria importanță – ”Nu trec la PSD, asta e clar. Eu îmi continui misiunea ca ministru de Externe și cred că asta e suficient” –  a mai ținut să precizeze ministresa …

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: